Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonaccessoires > Nieuwe posters in de fotolijst

Nieuwe posters in de fotolijst

Een schilderij in huis geeft een luxe uitstraling. Toch kun je een schilderij niet zo makkelijk vervangen als een foto in een lijstje. Dit is dan ook de reden dat ik liever een fotolijst aan de muur heb hangen dan een schilderij. En dat je met fotolijsten niet alleen gecommitteerd bent aan eigen foto’s laat ik je in deze blog zien.

Verschillende sferen

Elk jaargetij heeft zijn eigen charme. Zo staat in de lente het merendeel van de bomen en planten in bloei, heeft de zomer veel licht en warmte, straalt de herfst veel kleur uit en is de winter koud en donker. Die koude donkere dagen maken wij gezelliger dankzij de verschillende feestdagen waarbij veel sfeer en warmte naar binnen gehaald wordt. Dit is dan ook een heel mooi voorbeeld van sfeer in je woning brengen. Door groen (boom) met kleuren (kerstballen en lichtjes) te mengen krijg je een sfeervolle uitstraling die past bij het jaargetij. Met een paar fotolijsten en diverse foto’s / posters kun je die sfeer veel makkelijker en sneller veranderen. Kijk maar eens naar de foto’s in deze blog.

Posters in de fotolijst

Zoals je kunt zien heb ik telkens gebruik gemaakt van acht dezelfde fotolijsten die ik al eens eerder heb gekregen van Posterstore ter review voor Thuisleven. De fotolijsten hebben de afmetingen van:

 • 2 fotolijsten van 50 x 70 cm.
 • 4 fotolijsten van 30 x 40 cm.
 • 2 fotolijsten van 21 x 30 cm.

Ofschoon er tal van mogelijkheden zijn waarmee er sfeer gecreëerd kan worden met deze acht fotolijsten heb ik er voor gekozen om met Kerstmis eigen foto’s te gebruiken. Deze hebben we vorig jaar laten maken en vinden we zo ontzettend mooi en sfeervol met de Kerstdagen dat we ze hebben uit laten printen op posterformaat. Daarbij hebben we een fotocollage laten uitprinten van onze eigen foto’s uit Italië (zoals te zien is in mijn vorige blogpost. Hij is nog steeds niet helemaal compleet aangezien we het niet helemaal eens zijn over de foto’s die erin zouden moeten). Na mijn bezoekje op Posterstore ben ik echter zo gecharmeerd geraakt van een aantal posters dat we nu ook twee nieuwe looks erbij hebben: roze en natuur. Een goedkope en makkelijke verandering van kleuren in een ruimte.

Wist je dat je met fotolijsten ook heel goed posters, quotes en eigen foto’s kunt combineren?

Welke wandcollage geeft jouw voorkeur en heb je zelf ook posters in huis?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

13 reacties

 • Ik heb zelf geen posters in lijsten hangen, maar vind het er bij een ander altijd zo leuk uitzien!! Misschien toch maar eens kijken wat ik zelf op kan hangen. Ik denk aan iets met bloemen, dieren of íets Afrikaans of Indiaans.

 • Ja, ik heb veel posters in mijn huis, die allemaal iets te maken hebben met Zuid-Frankrijk.
  Posters van de zee, strand en Palmbomen.
  Moet in de slaapkamer ook nog een paar, dus ga even kijken op Posterstore.

 • Ik wil graag een fotowand creëren in zwart/wit met de kinderen, andere familieleden/vrienden (in leven en gestorven) en mss ook met de dieren…een dierbarenwand dus…

 • Die onderste collage vind ik echt prachtig. Ik ga zelf ook eens aan de slag om een leuke collage te maken van lijstjes met posters

 • Ik hou van bloemen dus de eerste heeft mijn voorkeur. Zelf heb ik geen posters in lijstjes hangen, misschien toch maar eens proberen.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics