Selecteer een pagina

Wij slapen sinds de zomer op de zolder. Het is een mooie ruimte geworden, waar veel rust te vinden is. Iets wat wij erg prettig vinden, aangezien het een plek is om te slapen. Zo hebben we een kant van het schuine dak omgetoverd tot opbergruimte voor opslag en aan de andere kant hebben we in het schuine gedeelte een kledingkast gemaakt (die we nog aan het afwerken zijn). Zo hoeven er geen hoge kasten te staan en kunnen we de ruimte maximaal gebruiken. Om er geen steriel witte kamer van te maken hebben we gekozen om de muur grijs te verven, tevens gebruiken we grijs en groene tinten om de kamer op te fleuren. Het enige wat mij stoort is het feit dat de muur wel erg kaal is. Daar moet dus verandering in komen.

Fotolijsten

Op de website van Poster Store zie ik heel wat mooie posters voorbij komen, inclusief en exclusief fotolijst(en). Ofschoon mij heel erg veel aanspreekt is er eigenlijk niks waarvan ik kan zeggen dat het die plek kan vullen. Tot ik bij fotowand inspiratie ga kijken. Ik raak echt meteen enthousiast van de voorbeelden.

Na wat gerommel in de gereedschap-kast vind ik de rolmaat. Met wat plakband markeer ik hoe breed en hoog sommige creaties zijn. Dan neem ik een aantal stappen naar achteren en bekijk of de maten kloppen in het totale plaatje. Op die manier ik kan ik al een aantal voorbeelden elimineren omdat ze te klein uitvallen. Uiteindelijk blijven er drie keuzes over…

Lees verder onder de foto

Keuzes

Keuzes hebben is fijn, maar niet altijd even makkelijk. Ik vind het namelijk erg moeilijk om er één te kiezen. Uiteindelijk is het mijn partner die de knoop door hakt. Hij kiest voor de middelste collage, omdat deze serie goed in elkaar zit. Het is een beetje een yin yang effect.
Tevens hebben we er voor gekozen om geen posters mee te bestellen maar de fotolijsten te vullen met foto’s die we zelf gemaakt hebben tijdens onze vakanties. Ook kiezen we ervoor om de foto’s in het zwart-wit af te drukken aangezien dit mooi past bij onze slaapkamer.

Posters

Ik kan mij goed indenken dat niet iedereen gecharmeerd is van zwart-witte foto’s of posters in huis. Gelukkig kun je bij Poster Store ook terecht voor posters in diverse maten en kleuren.
Wat mij opvalt aan de posters is de rust die ze allemaal uitstralen. Zo kun je op elke gewenste plek in huis de ruimte mooi opvullen, zonder bang te zijn dat het te druk oogt.
Ook de kleuren combinaties op de posters spreken mij heel erg aan, mede hierdoor kun je goede collages maken. Mocht je dit gaan doen speel dan vooral ook met de groottes van posters om zo het maximale effect uit de posters te halen.

Tip: op de voorbeelden zie je de posters in fotolijsten zitten. Maar wist je dat posters ook prachtig zijn op een muur met een stukje wasitape?

Korting

Met de code thuisleven30 krijg je maar liefst 30% korting op posters (exclusief Selection). Deze korting is geldig van woensdag 27 maart t/m zondag 7 april 2019.

Welke posters en/of fotolijsten spreken jou aan?

Geverifieerd door ExactMetrics