Selecteer een pagina

Ofschoon we nog een kwartaal voor de boeg hebben, zijn we op het gebied van interieur natuurlijk aan het kijken wat volgend jaar in is. Gelukkig blijft er veel hetzelfde maar veranderen er ook een aantal dingen. Lees snel verder om meer te ontdekken over de postertrends van het komende jaar.

De natuur

Kerstmis plaid en poster

 

In het afgelopen jaar zagen we dat de natuur de trend was. Accessoires met aardetinten zoals terracotta, groen, grijs, taupe en bruin in combinatie met houten meubels zorgen voor een mooie harmonische sfeer. Neem daarbij nog een aantal grote planten (strelitzia, alocasia zebrina, monstera en de bananenplant zijn echt de toppers) in combinatie met kleine planten (pannenkoekplant, monkey leaf en raar maar waar de sanseveria, ongeacht het type) en je hebt een prachtige combinatie gemaakt.

Aangezien ik mij kan indenken dat niet iedereen groene vingers heeft, en al helemaal niet als het aankomt op de tropische varianten, zijn posters in fotolijsten ook een hit. Met posters, die je eenvoudig besteld via Poster Store, kun je namelijk perfect een bepaalde sfeer in huis zetten zonder de lasten van verzorging. Oké misschien eens een keer vegen met een doekje om het stof eraf te halen, maar dat is het dan ook wel zo’n beetje.

De trend in 2021

Postertrends 2021

Gelukkig zien we dat de trend van de natuur ook in 2021 ongekend populair zal zijn. Zal het komen doordat we meer dan anders aan huis gekluisterd zijn of omdat de natuur gewoon een positief effect heeft op ons? Wat het ook mogen zijn, ik ben er erg blij mee! Als je namelijk de natuur in gaat zul je zelf zien hoe goed die kleuren bij elkaar passen. Nadenken over combinaties hoef je dus ook haast niet als het aankomt op de kleuren van de natuur. Moet je het effect overigens niet weghalen met een filter…

Wat we in het komende jaar ook gaan zien is face-line art. Dit is een abstracte kunstvorm waarbij alleen de lijnen van gezichten worden weergegeven. Past overigens onwijs mooi in een natuurlijke setting. Bovendien kun je met een face-line art ook een krachtige uitstraling geven aan het geheel. Zeker als je zorgt voor een zwarte omlijsting die eruit knalt.

Korting!

Bestel je posters en fotolijsten met de code Thuisleven35 en krijg 35% korting op alle posters (excl selection). De code is geldig t/m 6 december. Mooi meegenomen toch!

Ben jij trendgericht?

Geverifieerd door ExactMetrics