Ken je dat gevoel wel eens dat je ergens aan moet bellen, maar je geen enkel idee hebt of je wel of niet goed zit?
Ik vind dat altijd zo’n rottig gevoel, zeker omdat het met een simpel bordje verholpen kan worden. Het is dan ook een gegeven dat ik niet meer wilde wachten met een naambordje aan de voordeur.

Welke naambordjes zijn er allemaal?

Er zijn heel wat opties als het gaat om een naambordjes voor de voordeur. Je kunt hierbij denken aan onder andere een RVS, RVS-Look, kunststof, leisteen, steigerhouten, boomschijven, plexiglas, acrylglas, opaalglas, beton, roest-look en zelfs aan een straatnaam bordje of een gedenkbord. Is dat even een grote keus! Is de keus eenmaal gevallen, misschien ook wel vanwege een financieel punt, dan kun je nog kiezen uit verschillende vormen en natuurlijk de opdruk. Ga je voor alleen maar de voornamen, kies je voor de voor- en achternaam of mag er ook nog het huisnummer bij? Keuzes, keuzes, keuzes…

Onze keus

Lang hoefde ik er niet over na te denken. Op de overzichtspagina van naambordjesvoordeur.nl zag ik namelijk meteen een naambordje dat mij aansprak. Het bordje met de boom en hartjes. Toen ik deze trots aan mijn vriend liet zien, kreeg ik toch een afkeurende blik. Hij gaf aan overal in mee te willen gaan, maar een boom met hartjes vond hij toch echt wel iets te vrouwelijk en niet passend bij hem. Fair enough. Op naar mijn tweede keus. Het naambord “opaal” acrylglas met tak en vogel van 20×20 cm.

Ophangen maar

We hebben er voor gekozen om alleen de achternamen van ons op het bordje te laten drukken. Aangezien we nog graag eens willen verhuizen, en een kindje van Tom en mij samen niet uitgesloten is, houden we daar graag rekening mee.
Het bordje wordt geleverd, zoals ik zelf heb ontworpen in het design-model op de website, met bijbehorende pluggen en schroeven. Alleen nog even een mooie plek uitzoeken bij de voordeur, gaatjes boren en ophangen maar. Overigens stelt dat niet zo heel veel voor, als je maar het juiste gereedschap hebt.

Lees ook:

Heb jij een naambordje aan de voordeur hangen?

Geverifieerd door ExactMetrics