Thuisleven.com
Zo decoreer jij je voordeur op persoonlijke wijze.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Entree > Zo decoreer jij je voordeur op persoonlijke wijze

Zo decoreer jij je voordeur op persoonlijke wijze

Woon jij al een tijdje in jouw huis en heb je nooit aandacht besteed aan je voordeur? Of trek je binnenkort in bij je nieuwe huis en zoek je wat inspiratie om de entree van je nieuwe woning te personaliseren? Wij hebben wat leuke tips voor je op een rijtje gezet, zodat jij jouw entree niet alleen persoonlijk maar ook praktisch vorm kunt geven. Ben je
benieuwd? Lees dan snel verder!

Houd het droog

Heb je wel eens meegemaakt dat het keihard aan het regenen was en je voor de deur je huissleutel stond te zoeken? De regen bleef maar stromen en al je spullen werden kletsnat. Dit kun je gemakkelijk voorkomen door een kunststof deurluifel boven je entree te hangen. Zo heb je een kleine oppervlakte die droog blijft, wat ook heel handig is als je de deur opendoet. Zo regent het namelijk niet snel naar binnen.

Een naambordje met nummer

Hoe cliché het ook klinkt, je hebt een naambordje nodig. Je kunt dit combineren met het huisnummer en deze volledig eigen maken. Zo zijn er ontzettend veel websites waar je een eigen naambordje kunt maken voor bij de entree van je woning. Er zijn eigenlijk geen regels over wat erop moet staan, dus enkel je voornaam of achternaam is ook voldoende. Het moet gasten, bezorgers of buitenstaanders een idee geven of ze voor het juiste huis zijn beland.

Een grappige deurmat

Wanneer je naar binnenstapt is de kans groot dat je een hoop vuil meeneemt. Om die reden is het een goed idee om zowel binnen als buiten een deurmat neer te leggen. Zo kunnen je gasten hun voeten dubbel vegen, waardoor de kans klein is dat ze troep mee naar binnen nemen. Om dit ritueel te personaliseren kun je een grappige deurmat voor buiten kopen, bijvoorbeeld met een leuke quote of afbeelding erop. Het geeft je direct een gespreksstarter en laat zien dat jullie leuke bewoners zijn.

Extra aandacht

De kans is groot dat je voordeur gewoon opgeleverd wordt zoals alle andere voordeuren in de straat. Je kunt controleren of het volgens het bouwplan nog steeds in de originele staat moet blijven, want anders kun je helemaal losgaan. Je kunt de deur wellicht in een andere kleur verven, er een boerendeur van maken, een bijzondere handgreep toevoegen of de brievenbus aanpassen. Zo wordt jouw voordeur net wat anders dan de rest in de straat, waardoor het geheel een stuk minder saai is.

Lees ook:

Wat heb jij aan je voordeur hangen?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics