Omarm je vrouwelijkheid op Internationale Vrouwendag met RIES Herbal Tea.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Alcoholvrije dranken > Internationale Vrouwendag met RIES Herbal Tea

Internationale Vrouwendag met RIES Herbal Tea

Op 8 maart vieren we weer Internationale Vrouwendag. Dé dag dat de vrouw in het middelpunt staat en we onze vrouwelijkheid vieren! We omarmen zelfs onze hormonen die af en toe alle kanten op gaan, maar wat als we daar een handje bij kunnen helpen? 

Omarm je vrouwelijkheid op Internationale Vrouwendag met RIES Herbal Tea.

Omarm je vrouwelijkheid op Internationale Vrouwendag

RIES Herbal Tea werkt vitaliserend, ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. De thee biedt dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl. Deze oolongthee heeft de bijzondere eigenschappen van groene en zwarte thee gecombineerd: het vitaliserende van zwarte thee en het ontgiftende van groene thee. Naast de oolong basisthee biedt RIES ook diverse kruidenextracten aan zodat je de thee af kunt stemmen op je eigen behoeften. Zo heeft RIES bijvoorbeeld het Herbal Femme kruidenextract met engelenwortel. Dit extract stimuleert de bloedaanmaak, verbetert de hormoonbalans, maar bijvoorbeeld ook de haarwortels en nagels. 

Internationale Vrouwendag met RIES Herbal Tea.

Lees ook:

Heb jij al eens van Internationale Vrouwendag gehoord?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

25 reacties

 • Ik doe graag mee voor mijn eigen Femme Fatale 😉 Zal zij zeker leuk vinden! IV… daar kon je vorige week niet echt omheen als je op de Socials kwam… :-)!

 • Ik ben een groot theeliefhebber en dit setje ziet eruit als pure verwennerij! Benieuwd naar het Femme kruidenexteact; ik las dat het zorgt voor hormoonbalans en minder vrouwenklachten! Van Internationale Vrouwendag hoorde ik vorige week voor het eerst

 • Graag waag ik een poging om deze leuke prijs te winnen. Ik hou van allerlei soorten thee,. Ook drink ik die graag uit een leuke mok. Heerlijk op de bank, met een goed boek. Speculaasje erbij.

 • Nationale Vrouwendag… dat was een gezellig dagje met mijn collega’s; iedereen had een kleinigheidje voor elkaar gekocht om deze dag te vieren! Dat was enorm leuk! Met de heerlijke theepakket geniet ik graag nog na met ons geweldige team.

 • Leuk ik doe mee. Grappig genoeg attendeerde onze mannelijke collega (we hebben maar 1 mannelijke collega) ons op deze dag.

 • Jazeker, bij ons op kantoor (internationaal bedrijf) besteden wij er ook aandacht aan.
  Oolong thee is echt heerlijk!

 • Een heerlijk setje voor mijn theeleutende vrouw. Ik ken Nationale Vrouwendag niet; is deze er ook voor mannen?

 • Ik wil wel meedoen aan vrouwendag onder het genot van een lekker kopje thee.

  Thee is sowieso mijn favoriete drinken en deze ziet er wel heel luxe uit. Dus ik zou die zeer graag proven.

 • Uiteraard.

  Ik wil het graag winnen voor mijn dochter. Zodat ooit zo’n dag niet meer zo nodig is. Hoe mooi zou dat zijn.

 • Nee, ik heb er nog nooit van gehoord.
  Wel heel erg goed.

  Ik doe erg graag mee voor het mooie pakketje, ziet er erg leuk uit .

  Groetjes van Anneliese de Waal

 • Ik heb wel vaag ergens van Nationale Vrouwendag gehoord, maar verder nog nooit in verdiept… Dit setje is absoluut een mooi cadeautje voor op deze bijzondere dag! Wat een geweldige verpakking en het is net weer even wat anders dan gewone thee! Met het Femme kruidenexteact helemaal toepasselijk voor elke vrouw!

 • Nee nog niet van Internationale Vrouwendag gehoord maar zal wel de RIES Herbal Tea set willen winnen om mijzelf te verwennen!

 • Wat heerlijk om te spelen met thee om zo tot je eigen wens te komen! Het lijkt me heerlijk! Een extra verwennerijtje op internationale vrouwendag! Lijkt me heerlijk om te proberen ik doe dan ook graag mee!

 • Ik had toevallig eerder over deze dag gelezen vanwege de tentoonstelling in het Tropenmuseum over Diva’s dat vertelt over de levens van grote vrouwelijke artiesten vrouwen in de jaren 20 tot 70. Lijkt me de moeite waard. En op de site van Internationale Vrouwendag zag ik nog veel meer bijzondere activiteiten door het hele land.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics