Selecteer een pagina

Een fauteuil heeft een aantal fijne voordelen, bovendien zijn ze er in allerlei soorten en maten. En bij Houweling Interieur vindt je ze ook nog eens in vele stijlen. Zo is er dus voor iedereen wel een mooie fauteuil te vinden. Nog niet overtuigd? Lees dan verder en ontdek de 3 redenen waarom jij een fauteuil in huis wilt!

Ontspanning

We leven allemaal een gehaast leven en juist dan is het belangrijk om zo nu en dan even te kunnen ontspannen. Een fauteuil is daarvoor het ultieme meubelstuk, het heeft namelijk een grotere zitting dan een gewone stoel/bank. Maar dan met de maten die veel kleiner zijn dan een bank. Een ideale plek dus om eens lekker onderuit te zakken met een goed boek, een geweldige film of een gezellig gezelschap.

Compact van formaat

Oké een gewone stoel is natuurlijk een stuk compacter maar qua zitcomfort mag je een fauteuil niet met een stoel vergelijken. Dus wel zo netjes om het met een bank (vergelijkbaar zitcomfort) te vergelijken. En dan blijkt dat een fauteuil toch wel een stuk compacter is. Dat heeft als voordeel dat je er makkelijk omheen kunt lopen, makkelijker kunt schoonmaken en natuurlijk ook dat je eens kunt veranderen in je woonkamer. Zo heb je in een handomdraai een hele nieuwe inrichting.

Extra zitplekken

Een hoekbank of 2 banken haaks op elkaar zorgt er al snel voor dat de woonkamer vol staat en je niet meer makkelijk kunt schuiven. Bij een feestje heb je dan ook vaak 2 zitgedeeltes in huis: in de woonkamer en aan de eettafel. Aangezien je fauteuils makkelijk van plek kunt veranderen is er dus ook makkelijk en snel ruimte gecreëerd. Ook praktisch als er eens een bed in de woonkamer moet staan.

3 redenen waarom jij een fauteuil in huis wilt!

Verschillende soorten fauteuils

Nu je de 3 belangrijkste redenen hebt gelezen waarom je er een in huis wilt halen is er nog wel een ding om over na te denken, want welke fauteuil wil je? Hieronder een lijstje met de bekendste fauteuils:

En sommige zijn uit te breiden met een hocker voor extra zitcomfort omdat je er je voeten op kunt laten rusten. Tevens kun je de hocker ook gebruiken als extra zitplek.

Lees ook:

Nog steeds niet overtuigd? Stap dan eens binnen bij Houweling Interieur en ervaar het gemak zelf.

Geverifieerd door ExactMetrics