sisal vloerkleden

Sisal vloerkleden

Je bent uitgekeken op de vloerkleden in de gang, keuken en/of slaapkamer. Of ze zijn helemaal versleten en bent toe aan nieuwe. Begrijpelijk dat je je dan gaat inlezen in wat fijn is. Maar niet alleen het oog wilt wat. Denk daarom eens aan Sisal vloerkleden

Sisal vloerkleden

Sisal vloerkleden worden gemaakt van een tropische vezel (daarover later meer) en zijn in verschillende natuurlijke kleuren en weefpatronen verkrijgbaar. Kies je liever voor een  donkere kleur of voor een lichte? Het maakt echt niet uit! Wil je een combinatie van beiden, dat is helemaal mogelijk dankzij de band om het vloerkleed. Deze band is verkrijgbaar in meerdere kleuren en daarom helemaal te matchen met je interieur. Dat is even fijn!

Wat is Sisal?

Sisal is een tropische vezel, die genoemd is naar het Mexicaanse havenstadje Sisal, en wordt vooral voor vloerbedekkingen, touw en borstel gebruikt. Ook in dartborden wordt sisal gebruikt. Bovendien gebruiken de Maya’s de meer verfijnde weefsels van sisal, voor kleding.

Uit de bladeren van de plantensoorten die tot het geslacht Agave behoren, wordt sisal gewonnen.

Natuurtapijten

Het is wel zo dat je een beetje een liefhebber moet zijn van sisal vloerkleden. Ze zijn toch net iets anders dan de zachte, in alle kleuren verkrijgbare vloerkleden die je wel eens in winkels ziet liggen. Echter heb je met een sisal product wel een prachtig natuurproduct met eigen karakter in huis. Juist doordat het een natuurproduct is, is het te matchen in elk denkbaar interieur.

Waar zou ik sisal vloerkleden gebruiken?

Een vloerkleed is op elke manier wel denkbaar in een huis. Echter om heel eerlijk te zijn vind ik de sisal vloerkleden mooi in een gang, in de keuken en bij een deur. Bij de woonkamer en slaapkamer geniet ik net iets meer van een hoogpolig vloerkleed waarbij de voeten geen kou vatten en het lekker aanvoelt als ik uit bed stap of van de bank af ga.

Ben jij fan van natuurlijke vloerkleden? Dan bestel je Sisal vloerkleden via Karpettenkelder.nl.

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Ik ben sowieso al dol op vloerkleden, alleen heb ik er momenteel geen vanwege de kinderen. Iets met knoeien ofzo haha

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics