Een van de kleinste ruimten in je huis, en waar je dagelijks bent, is waarschijnlijk de badkamer. Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over hoe je de badkamer het beste kunt indelen, zeker als deze niet zo heel erg groot is. Om het maximale eruit te halen deel ik wat tips voor het pimpen van je (kleine) badkamer. Lees dus snel verder…

Kleuren

Een ruimte oogt al snel heel veel kleiner als er heel veel verschillende kleuren gebruikt worden. Probeer daarom tot een eenheid te komen. Kies één of twee kleuren uit die terug komen in bijvoorbeeld het zeepbakje, de handdoeken en de flacons van zeep e.d.

Opbergen

Je wilt graag je wasgoed netjes opbergen (immers hoeft niet iedereen je gebruikte ondergoed te zien), ook wil je graag de voorraad shampoo, zeep e.d. uit het zicht hebben. Nog niet gesproken over alle persoonlijke verzorgings-spullen…
Dan zijn badkamermeubels toch wel de ideale oplossing. Kies het liefst voor een hoge kast waar echt heel veel in kwijt kan en een onder de wasbak zodat je daar ook lekker veel in kwijt kunt. Voor het vuile wasgoed kun je een mooie wasmand aanschaffen met een deksel.

Douchen of een bad?

Indien de ruimte er is kan ik mij voorstellen dat je graag een bad in je badkamer wilt hebben staan, of zelfs een combinatie van deze twee. Als daar de ruimte niet voor is zou ik zelf kiezen voor een zeer comfortabele douche ruimte met op zijn minst een heerlijke regendouche waar je lekker onder kunt staan terwijl je je haren wast. Je kunt een regendouche kopen bij Tegeldepot.nl voor heerlijke lage prijzen. Zo ben je niet alleen je badkamer heerlijk aan het pimpen maar ook nog eens aan het besparen. En dat is altijd mooi meegenomen, toch?!?

Heb jij wat aan deze tips voor het pimpen van je (kleine) badkamer?

Geverifieerd door ExactMetrics