Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Informatief > Crazy Cat Lady Boek: ode aan je kat

Crazy Cat Lady Boek: ode aan je kat

Als je houdt van je vierpotige spinnende huisgenoot en hem/haar nog meer in de spotlights zou willen zetten, is dit het boek voor jou. Crazy Cat Lady Boek van Elke van Huffel met tekeningen van Niet Nu Laura is een ode aan je kat. Veel weetjes, veel doe-dingen en tips hoe je je liefde voor je huisdier aan de hele wereld kunt laten zien.

Crazy Cat Lady Boek

Zoals de titel al zegt is dit een boek geschreven door een Crazy Cat Lady, voor andere crazy cat ladies. Het leest vlot weg en ieder pagina die je omslaat geeft weer nieuwe verrassingen. Weetjes, feiten en tips over katten en mensen die katten hebben. Pagina’s die uitnodigen om zelf creatief te worden in het uiten van je liefde voor je kat. Tips om je instagram bij te werken zodat je een nog groter publiek krijgt aan wie je je liefde voor je kat kunt laten zien. Een boek dat je op weg helpt om uit de kast te komen als crazy cat lady en daar trots op te zijn.

Het is geen boek met hoe je het beste voor je kat kunt zorgen. Wat de schrijfster al in de inleiding zegt: daar zijn anderen voor. Dit is niet mijn eerste kattenboek (ja, ik ben ook een in-de-kast crazy cat lady). Ik had al “Hoe werkt mijn kat”, een handleiding van een dierenarts en een industrieel ontwerper met nuttige tips over je kat in de vorm van een apparaat-handleiding wat grappig was. Daar sprak veel functionaliteit uit maar niet heel veel liefde. “How to tell if your cat is plotting to kill you?” zegt al genoeg in de titel. Een grappig boek, maar je kijkt daardoor met andere ogen naar je kat.

Nee, dan dit boek: iedere pagina straalt liefde voor je kat uit. Iedere pagina straalt spelen met je kat uit. Iedere pagina straalt gezellig op de bank liggen met je kat uit. En ondertussen krijg je ook nog heel wat nuttige informatie over je kat mee.

Wat vind ik ervan?

Ik vond het een prettig en warm geschreven en getekend boek. Tips over hoe met je kat om te gaan, leuke tekeningen en het nodigt uit tot creativiteit. Ik zal niet gauw mijn liefde voor mijn katten aan de wereld laten zien dus die tips gingen aan mij voorbij, maar ik zit dan ook nog in de kast. Als je van je kat houdt en die liefde verder wilt uitbouwen is dit zeker een aanrader.

Info en waar te koop

Auteur: Elke van Huffel Laura Janssens
ISBN: 9789461319081
Uitgeverij: Uitgeverij van Halewyck
Crazy Cat Lady Boek is oa. te koop bij Bol.com

Lees ook: Kattenkopjes en Kattenstreken: offline je kattenverslaving voeden
Lees ook: Wat helpt er tegen katten in je tuin?
Lees ook: Kraamvisite pasgeboren welpjes Aïda, Radames en Amneris in Beekse Bergen

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen*

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

31 reacties

 • Ik heb 7 katten en ben echt een kattenmagneet.
  Hoe fijn om ’s avonds in mijn bed te liggen en dat er een paar poezen zich gezellig tegen me aan nestelen!

 • Whuahahha mijn buurvrouwtje heeft nu inmiddels al 4 katten en zij is echt een crazy cat lady… die beestjes zijn ook echt hilarisch!!

  Als ik dit boek win is et echt voor haar!

 • Miauw Miauw !!
  Doe graag mee, hou erg van katten, heb op dit moment 1 kat.
  Altijd gezellig een kat in huis.

 • Ooooooooooooooh, wat een leuk boek!!! Op dit moment ligt onze Pretzel tussen mij en de laptop in te spinnen. Wat lastig typen, maar het went (en ik doe het met liefde!) Haar dochter Cakepop en Donut liggen heerlijk opgekruld te slapen na hun avondmaaltje… Genieten!!!

 • Voor mijn Crazy Cat Lady vriendin Margot, die na haar scheiding ging samenwonen met haar 2 katten en heel gelukkig met ze is. Ik zou het heel leuk vinden om haar te kunnen verrassen met dit boek op haar verjaardag.

 • Ik zou graag dit kattenboek willen winnen daar ons gezin helemaal gek is van katten. Ik ben zelf opgegroeid met honden maar toen ik met mijn vrouw ging samenwonen hebben we 2 katten genomen en dat is nu naar 33 jaar nog zo. Ik vind katten tegenwoordig nog leuker dan honden omdat iedere kat zijn eigenaardigheden heeft.
  We zullen echt blij zijn om dit leuke boek te kunnen winnen.

 • Ik heb 4 kattekinderen, waarvan de oudste 2 al 15,5 jaar zijn en ik heb nog een dochter van 6 jaar en zij heet Katinka (en af en toe een echt katje….).
  Dus het boek zou hier heel goed thuis horen.

 • Dat is niet voor de poes. En helemaal geen kattenpis.
  Maar toch wil ik een kansje wagen. Want de beste kat kan een keer een muis missen
  M n twee katten slapen momenteel heerlijk in hun mand. Buiten regent het. En geef ze groot gelijk.
  Laat het katjesspel beginnen. Pleisters liggen in de dressoir la. Succes allemaal

 • Ik heb 3 poezekes en buiten nog enkele straatkatjes die ik eten geef.
  Mijn droom is om ooit een kattenopvangcentrum op te starten ter nagedachtenis van mijn overleden mama die ook een grote poezenliefhebber was.

 • Miauw, mijn vrouwtje wil ook wel zo’n boekje lezen. Fijn, dan kan ik heerlijk bij haar op schoot en wordt ik vanzelf geaaid 😉

 • DIt is echt een boek voor ons baasje, wij Elmo en Chouffke denken dat ons baasje hier heel blij van word en samen met ons op schoot dan dit kattige boekje kan gaan lezen.

 • O, ja ik ben een kattenliefhebster, Miauw!!!
  Wij hebben altijd een kat gehad, ook toen de kinderen nog klein waren.
  Altijd waren het katjes pas bij de moeder weg. Het was altijd liefde op het eerste gezicht.
  Op het moment hebben we geen kat, de vorige is vergiftigd, wat heel triest is.
  Maar binnenkort komt er wel weer één op ons pad , die we kunnen verwennen.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor dit leuke boek.
  Groetjes van mij, Miauw, miauw!!!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics