Selecteer een pagina

Als je houdt van je vierpotige spinnende huisgenoot en hem/haar nog meer in de spotlights zou willen zetten, is dit het boek voor jou. Crazy Cat Lady Boek van Elke van Huffel met tekeningen van Niet Nu Laura is een ode aan je kat. Veel weetjes, veel doe-dingen en tips hoe je je liefde voor je huisdier aan de hele wereld kunt laten zien.

Crazy Cat Lady Boek

Zoals de titel al zegt is dit een boek geschreven door een Crazy Cat Lady, voor andere crazy cat ladies. Het leest vlot weg en ieder pagina die je omslaat geeft weer nieuwe verrassingen. Weetjes, feiten en tips over katten en mensen die katten hebben. Pagina’s die uitnodigen om zelf creatief te worden in het uiten van je liefde voor je kat. Tips om je instagram bij te werken zodat je een nog groter publiek krijgt aan wie je je liefde voor je kat kunt laten zien. Een boek dat je op weg helpt om uit de kast te komen als crazy cat lady en daar trots op te zijn.

Het is geen boek met hoe je het beste voor je kat kunt zorgen. Wat de schrijfster al in de inleiding zegt: daar zijn anderen voor. Dit is niet mijn eerste kattenboek (ja, ik ben ook een in-de-kast crazy cat lady). Ik had al “Hoe werkt mijn kat”, een handleiding van een dierenarts en een industrieel ontwerper met nuttige tips over je kat in de vorm van een apparaat-handleiding wat grappig was. Daar sprak veel functionaliteit uit maar niet heel veel liefde. “How to tell if your cat is plotting to kill you?” zegt al genoeg in de titel. Een grappig boek, maar je kijkt daardoor met andere ogen naar je kat.

Nee, dan dit boek: iedere pagina straalt liefde voor je kat uit. Iedere pagina straalt spelen met je kat uit. Iedere pagina straalt gezellig op de bank liggen met je kat uit. En ondertussen krijg je ook nog heel wat nuttige informatie over je kat mee.

Wat vind ik ervan?

Ik vond het een prettig en warm geschreven en getekend boek. Tips over hoe met je kat om te gaan, leuke tekeningen en het nodigt uit tot creativiteit. Ik zal niet gauw mijn liefde voor mijn katten aan de wereld laten zien dus die tips gingen aan mij voorbij, maar ik zit dan ook nog in de kast. Als je van je kat houdt en die liefde verder wilt uitbouwen is dit zeker een aanrader.

Info en waar te koop

Auteur: Elke van Huffel Laura Janssens
ISBN: 9789461319081
Uitgeverij: Uitgeverij van Halewyck
Crazy Cat Lady Boek is oa. te koop bij Bol.com

Lees ook: Kattenkopjes en Kattenstreken: offline je kattenverslaving voeden
Lees ook: Wat helpt er tegen katten in je tuin?
Lees ook: Kraamvisite pasgeboren welpjes Aïda, Radames en Amneris in Beekse Bergen

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen*

Geverifieerd door ExactMetrics