Een zachte en goedverzorgde huid is iets wat ik graag bij mensen zie maar vooral bij mezelf! Dat een goede verzorging niet altijd duur hoeft te zijn bewezen de producten van Grahams al eens eerder met de Grahams Natural™ Sooth-it Balm & Calendulis Plus Cream (lees hier de review). En nu is de collectie aan te vullen met een rijke lijn voor het gelaat.

Grahams Dag Crème

Grahams Dag Crème is een lichte en subtiele anti-asgong crème met Shea Butter om de gevoelige huid te kalmeren en te verzachten. Het zoethout en zeewier extract zorgen voor het tegengaan van huidveroudering.
De Geur van de Dag Crème is zeer mild, het product smeert zich makkelijk uit over de huid en door een handig pompje ben je er van verzekerd dat het product makkelijk te doseren is.

Grahams Nacht crème

Grahams natuurlijke, anti-aging Nacht Crème verzorgt, verzacht en hydrateert de delicate huid uitstekend, en verbetert tegelijkertijd de elasticiteit en textuur van de huid.
Dit is niet alleen te voelen maar ook zichtbaar na gebruik.
De geur van de Nacht Crème is iets anders dan de geur van de Dag Crème, ik ben een beetje aan het twijfelen tussen zuriger en frisser ?!? In elk geval smeert het product zich net zo makkelijk uit als de Dag Crème, echter zit dit in een potje. Door een schoon spateltje te gebruiken voorkom je dat bacteriën die op je hand zitten in het potje terecht komen.

Graham Gel Cleanser

Om de huid zowel ’s ochtends als ’s avonds lekker schoon te krijgen gebruik ik standaard een cleanser. Toch vind ik het altijd weer een zoektocht naar het juiste product waar ik geen oneffenheden van krijg na gebruik. Grahams Gel Cleanser is een van de weinige producten die mijn huid rustig houdt en daarmee een echte aanrader! Overigens krijg ik van de Dag- en Nacht Crème ook geen oneffenheden na gebruik.
Deze natuurlijke gezichtsreiniger reinigt en zuivert de huid. De 100% natuurlijke ingrediënten verhelpen oneffenheden, reinigen de poriën en kalmeren de huid. De huid wordt zeer diep gereinigd voor een fris en gehydrateerd gevoel. Het verwijdert oliën en make-up (ook waterproof mascara).

Mijn mening

Persoonlijk vind ik het een hele fijne gedachte om een product in gebruik te nemen waarbij gedacht is aan het welzijn van dieren. Ik ben dan ook zeer blij met het Vegan logo op de producten, alsook het feit dat er geen dierproeven zijn gebruikt met de producten.
Bij gebruik van de drie bovengenoemde producten merk ik dat mijn huid hier goed op reageert. Daar ben ik erg blij mee gezien het feit dat ik toch wel eens last heb van oneffenheden als puistjes. Daarom gebruik ik naast deze producten ook een scrub 1 x per week om de huid onder controle te houden (toegegeven dat dit ook een beetje een gewoonte is en ik dat gewoon heb voortgezet).
Conclusie: ik ben erg tevreden over de producten en het merk!

De producten van Grahams zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid.
Wederom een prachtige lijn die toegevoegd wordt aan mijn dagelijks ritueel.

Lees ook:

Heb jij als eens gehoord of misschien zelfs gebruik gemaakt van Grahams?

*** Voor deze review hebben we een review exemplaren ontvangen ***

Geverifieerd door ExactMetrics