Thuisleven.com
Natural Grahams ™ Lip Balm Vanilla en Raspberry.
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Natural Grahams ™ Lip Balm Vanilla en Raspberry

Natural Grahams ™ Lip Balm Vanilla en Raspberry

Dat het weer kouder is merken we al een aantal weken. De verwarming is alweer een tijdje aan en ik merk dat mijn huid en lippen droog en schraal beginnen te worden. Nu had ik daar als kind zijnde al heel veel last van en ben ik zelfs als een bij een dermatoloog geweest. Het advies: “niet onder te heet water douchen of in bad gaan en insmeren met een olie of crème.”. Elke keer weer was het een groot zoekfestijn naar de juiste producten. Maar ja de beurs wilt ook wat en dus werden dat altijd van die goedkopere miskoopjes. Gelukkig is dat tegenwoordig geen probleem meer want voor Thuisleven krijg ik vaker test-producten opgestuurd. Zo kreeg ik nu iets nieuws voor de lippen.

Lippenbalsem

Een paar weken geleden was nog in het nieuws dat lippenbalsem helemaal niet zo gezond is voor je lichaam. Daar kan ik mij geheel wat bij indenken. Maar ook shampoo’s, badschuim, haarlak, make-up en de rest kan ik mij bij indenken dat dit niet goed is voor je lichaam. Dergelijke producten gebruik ik dan ook alleen als het echt “moet”. Zoals nu, maar dan kies ik wel graag voor natuurlijke ingrediënten. Intussen zijn mijn benen omgetoverd tot een groot jeukend slagveld. En lachen durf ik nog amper omdat ik bang ben dat er weer een barstje in komt. Zo niet fijn!

De benen worden goed ingesmeerd met Sooth-it balm van Grahams Natural™. En nu kan ik de lippenbalsem eraan toevoegen. Want Grahams Natural™ heeft een 99% organische lippenbalsem op de markt gebracht.

Deze lippenbalsem is er in de smaken vanilla en raspberry. Grahams Lip Balm bevat het extract, de olie en de boter van de zonnebloem; deze staan bekend om de sterke vochtinbrengende, verzachtende en helende kwaliteiten. De bijenwas in de Lip Balm is zeer uniek en is als essentieel vetzuur geclassificeerd. Verder bevat het een hoog gehalte vitamine E, A, C en D. Vitamine A en E hebben een positief, verjongend effect op alle huidcellen. Als laatste zorgt de organische calendula voor een antibacterieel/viraal/schimmel effect en desinfecteert en behandelt schrale huid.

Ook leuk het kan zo vaak gebruikt worden als wenselijk. Grahams Natural™ Lip Balm is:

  • 99% Organisch
  • 100% Gluten vrij
  • Verrijkt met vitamines
  • Bevat geen Lanolin (wolvet)

Ingrediënten

Organic Sunflower Oil, Organic Beeswax, Organic Coconut Oil, Organic Vanilla Flavor, Vitamin E, Organic Rosemary Extract, Organic Calendula

Wordt je daar niet vrolijk van? Ik wel en na een paar dagen dit wondermiddeltje te hebben gebruikt durf ik ook weer te lachen.

Info en waar te koop

Natural Grahams ™ Lip Balm Vanilla is te koop in de Grahams webshop en bij Bol.com.
Natural Grahams ™ Lip Balm Raspberry is te koop in de Grahams webshop en bij Bol.com.

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics