Thuisleven.com
Grahams Natural
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Grahams Natural™ Sooth-it Balm & Calendulis Plus Cream

Grahams Natural™ Sooth-it Balm & Calendulis Plus Cream

Een ruime maand geleden kwam mijn oudste dochter naar me toe. Ze had haar handen open en er was duidelijk sprake van een zeer heftige reactie op iets wat ze had aangeraakt. De logische stap volgde door te achterhalen waar ze zo heftig op reageerde. Het enige wat wij ons konden bedenken waren de komkommers die ze had aangeraakt. Door wat komkommer schil op de onderkant van van haar arm uit te wrijven merkten we dat hier toch geen verband mee was, lucky her.
Tot ze een paar weken later weer met kapotte handen aan kwam zetten nadat ze voor mij de tafel en stoelen had gepoetst. Het mocht toen duidelijk zijn dat ze dus een zeer heftige reactie heeft op schoonmaakmiddelen.

Oplossing met Grahams

We hebben nu afgesproken dat ze voor kleine dingen niet de moeite hoeft te nemen om dit op te ruimen (tenzij er geen schoonmaakmiddelen aan bod komen). Mocht ze toch grotere klusjes doen en in het sop moeten, doet ze latex handschoenen aan om haar handen te beschermen.

Verzorging

Toch hebben we het probleem hiermee niet helemaal opgelost. Haar handen (en wellicht ook de rest van haar lichaam) zijn extreem gevoelig. Een goede verzorging kan dan zeker geen kwaad, gelukkig had ik een week eerder een Grahams Natural™ pakketje ontvangen met daarin de Sooth-it Balm en de Calendulis Plus Cream. Dat laatste klonk perfect voor de handen van dochterlief. Op de verpakking staat créme voor de droge, rode, schilferige en gevoelige huid. We maken de tube open en ik knijp er een beetje op zodat mijn grote meid een kleine hoeveelheid op haar vingers krijgt. Daarna smeert ze het uit als een handcrème en ze geeft gelijk aan dat het heerlijk aanvoelt. Een dag later zien we dat de huid er al velen malen rustiger uitziet. Een week later zien we pas echt dat de huid bijna volledig herstelt is. De crème gebruikt ze nog steeds dagelijks, wel vind ze de crème een aparte geur hebben.

Grahams Natural

Grahams Sooth-it Balm

Deze body balsem smeert zich lekker uit over de huid en heeft in tegenstelling tot de Calendulis Plus Cream geen eigenaardig geurtje. Het is hierdoor iets makkelijker te camoufleren, zeker als je een geurtje draagt is dit handig.
De Sooth-it Balm kan meerdere keren op de huid aangebracht worden per dag. Het is een verzachtende, vochtregulerende balsem met een beschermende werking. Welke tevens zeer geschikt is voor eelt en kloofjes.

Zowel de Sooth-it Balm alsook de Calendulis Plus Cream zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid.

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics