Klok Xtra Care afwasmiddel
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > Wees mild voor je handen met de nieuwe Xtra Care afwasmiddel

Wees mild voor je handen met de nieuwe Xtra Care afwasmiddel

Care In deze tijd dat je vaker je handen wast merk je dat je handen droger worden. Wees daarom zuinig op je handen, ook als je de vaat doet. Probeer eens Klok Xtra Care, een afwasmiddel dat vriendelijk is voor je huid. Het reinigt op effectieve wijze de vaat en is mild voor je handen. Informatie: klok-eco.

Klok Xtra Care afwasmiddel

Met Klok Xtra Care maak je de vaat glanzend schoon. Met het doseringsadvies kun je met één flacon à 500 ml tot honderd keer afwassen. Het bevat 0% parfum en 0% kleurstof. Doordat er geen parfums en kleurstoffen zijn toegevoegd is Xtra Care zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. Klok Xtra Care afwasmiddel is gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Producten met het Europees Ecolabel zijn door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was– en reinigingsmiddelen gesteld. Zij zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Meer informatie over het Europees Ecolabel vind je op europeesecolabel.

Producten met het Asthma Allergy Nordic label zijn kritisch getest en worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Informatie: asthmaallergynordic.

Informatie

Klok Xtra Care afwasmiddel is verkrijgbaar bij de supermarkt en online via klok-eco.nl. Flacon 500 ml € 1,29. Flacon 1000 ml € 2,39.

Over Klok

Klok Xtra Care afwasmiddel

Het vertrouwde en Nederlandse Klok merk bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar.
Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam Klok als eerste met een compact waspoeder. Als logisch gevolg hebben sinds 2001 alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel.

Naast het belangrijke milieuaspect, hecht Klok ook veel waarde aan producten die huidvriendelijk zijn. De producten bevatten daarom geen parfum en kleurstoffen. Zo zijn alle Klok producten voorzien van het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds. De beoordeling van producten door de Stichting Keurmerk Huidfonds geschiedt door een commissie van dermatologen en andere deskundigen.

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

54 reacties

 • De keuken schoonmaken is mijn bijna hobby, ik doe het elke dag. Dus een heerlijk pakket van Klok & brengt op mijn gezicht een lach! Lekker soppen lekker afwassen lekker schoonpoetsen en de glazen “zemen”. Ik zou er dolgraag alle tijd voor nemen. Mijn aanrecht dagelijks spik en span te maken. Zodat mijn vrouw een kreet zal slaken. Van “oh wat geweldig wat glimt het hier!!”. Dat doet een huisman zoals ik een groot plezier 😀 Daar doe je het immers voor. Encore encore encore!

 • Lijkt mij een heel goed product!! Ik heb deze nog nooit gebruikt, dus ik ben echt nieuwsgierig geworden nu. Ook omdat het heel zacht zou zijn voor droge handen!

 • Wat klinkt dat goed!! Ik heb ontzettend droge handen van al het handen wassen!! Ook aantrekkelijk dat het milieubewust product is en het 0% parfum en kleurstoffen bevat en lekker zacht is voor je handen!! Loot graag mee!! en dit openbaar GEDEELD op facebook en duimen!

 • gossie, wat een ontzettend frisse actie, Ik vind afwassen helemaal niet zo een vervelend karweitje, maar ik denk dat dit product het nog aangenamer maakt voor je handen. En das natuurlijk helemaal niet verkeerd.Ik maak dan ook graag een kansje op deze originele prijs.

  groetjes petra

 • Zou ideaal zijn voor de grotere dingen zoals pannen die niet in de vaatwasser gaan.
  Droge handen ja die heb ik zeker soms.
  Ook door mijn beroep in de zorg gebruiken we veel handalcohol en wassen we continue onze handen.

 • Dat zou goed van pas komen! Ik heb zo’n hekel aan afwassen omdat mijn handen zo uitgedroogd en ruw worden maar ik hoop dat dat bij dit afwasmiddel niet of minder zo is!

 • Met dit krachtige KLOK-afwasmiddel in bezit
  weet ik dat ik nooit zonder schone vaat zit.
  Dit afwasmiddel is veelzijdig, zuinig en werkt snel
  dat bevalt deze hobbykok wel!

 • Dat klinkt als een fantastisch product. Ik gebruik altijd zoveel mogelijk ecologisch verantwoorde spullen, maar dit merk ken ik nog niet. Zou het volgaarne uitproberen! En dat het lief voor je handen is, klinkt zeer welkom in deze intensieve handenwastijd!

 • Fijn spul: ik gebruik regelmatig de ‘gewone’ Klok, maar ben ook erg benieuwd naar deze versie. Zeker nu onze handen door het vele handen wassen bijna weggevaagd zijn…..

 • erg fijn omdat ik in de gehandicapten zorg werk mijn handen extra veel moet wassen en dan ook nog eens mijn afwas moet doen is fijne afwasmiddel voor mijn handen wel fijn dus ik doe graag mee

 • Ik hou van schone spullen. schone afwasborstel, schone theedoek. Ik hou van schone handen! En ik zou het mooi vinden als er een schone wereld komt;
  een wereld waar de energie volledig schoon wordt opgewekt, het water niet meer vervuild wordt, transport echt schoon is en de producten schoon en recyclebaar worden geproduceerd.

 • Mijn handen zijn momenteel erg droog en geïrriteerd door het vele wassen en de ontsmettingsmiddelen die we gebruiken in de zorg. Alle beetjes extra care dragen bij om de huid te bescheremen

 • Heerlijk een afwas product wat ook zacht is voor je handen. Ik heb altijd ruwe handen , en mijn duimtoppen zijn altijd kapot en willen (ik heb geen vaatwasser) doordat je moet afwassen niet helen.
  Lijkt me een heerlijk product wat ik graag zou willen proberen.

 • Zou top zijn in deze heftige tijd want dit reinigt op effectieve wijze de vaat en is mild voor mijn handen, zeker nu ik veel vaker mijn handen was en de vaat doe.

  Blijf allemaal veilig en gezond!!!

  Reactie achtergelaten onder: Jurkjes en stoere boots en onder: Winnaars Op Woensdag

 • Oh, ja! Verlossing! Mijn man heeft zijn handen al weken kapot, tot bloedens toe. Daardoor was ik nu alles alleen af en dat en ik echt wel zat. Dit zal ons helpen om de afwas weer wat te verdelen.

 • Mijn handen zijn behoorlijk uitgedroogd door het vele wassen, dus een fijn en zachtr afwasmiddel zou mij heel goed uitkomen!

 • Ik ben een verwoed wielrenner maar heb op dit moment door het droge weer veel last van kloven bij mijn vingers. Misschien dat door het gebruik van dit afwasmiddel de kloven verdwijnen.

 • Handen wassen doe ik met 2 peuters in huis echt super veel op een dag wat extra care zou daarom meer dan welkom zijn.

 • Ik ken het product niet, maar wil het graag uittesten en als het goed is aanbevelen bij familie en kennissen.

 • Wooh maar dat wil ik graag met eigen ogen zien hoeveel bergen afwas ik met 1 fles kan doen en hoe het lekker schuimend

 • Ik doe heel graag mee.
  Door het vele handen wassen en de afwas te doen worden mijn handen er droog.
  Dat in dit product geen parfum en kleurstoffen zitten is super fijn

 • Ik doe graag mee. Door het vele handen wassen en de afwas te doen, drogen mijn handen veel uit. Dat in dit product geen parfum en kleurstoffen zitten, vind ik erg fijn.

 • Klok een goed milieubewust merk.
  Gebruik ook het wasmiddel, al heel heel wat jaartjes.
  Dit afwasmiddel lijkt mij ook prettig voor de handen, want die zien er niet uit, nu ik zo vaak mijn handen 20 seconden moet wassen
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Graag loot ik mee want ik heb een dunne gevoelige huid! Ik kan geen agressieve schoonmaakmiddelen op mijn huid verdragen en wil graag dit Klok Xtra Care afwasmiddel eens uittesten en ben benieuwd naar de uiteindelijke resultaten!

 • Ik doe graag mee, met al dat handen wassen zijn mijn handen er al niet best aan toe. Dan is het fijn als ik met het afwassen een vriendelijk product voor mijn handen kan gebruiken maar wel een schone vaak heb!

 • Deze flessen KLOK afwasmiddel zou ik graag willen winnen, de extra verzorging voor handen is in deze tijd een extra verwennerij.

 • Ondanks dat ik een vaatwasser heb, word er toch nog veel zo afgewassen. En zou het ook meenemen naar onze stacaravan waar we om het weekend heen gaan, daar moeten we nog gewoon afwassen.
  Ik werk in de zorg em normaal was je je handen al vaak maar nu in de coronacrisis lijkt het net of je niks anders doet. Dus mijn handen zijn al erg droog. Ik heb zelf astma maar heb daar nog nooit van gehoord asthmaallergynordic, ik ga eens even die site bekijken.

 • Ik doe graag mee. Ik had voor Corona al droge handen, normaal wordt het in deze tijd van het jaar beter maar nu door het vele handen wassen is hier weinig van te merken. De vaat doen is dan niet altijd een pretje, maar met het afwasmiddel van Klok durf ik het nog steeds aan!

 • Geweldig.. zo’n product dat al een eeuw ‘doet wat het belooft’…

  Heb geen afwasmachine en zou graag dit prachtige pakket willen winnen !

 • Ik loot méé voor zoon zonder vaatwasser…hij heeft toch al last van eczeem en een beetje extra verzorging zou fijn zijn.

 • Geen vaatwasser hier in huis! Mijn man en ik doen gezellig samen de afwas. Ik heb een ontzettend droge huid! Dus met dit Klok Xtra Care afwasmiddel ga ik graag mijn handen verwennen tijdens de afwas. Ben heel benieuwd of het de vaat goed schoon maakt en het daarna weer stralend in de kast staat! We proberen het graag uit! ❤️❤️

 • Dit klinkt natuurlijk geweldig! Geen vaatwasser genomen omwille van het milieu maar tóch graag een schone vaat zónder dat mijn handen eronder moeten lijden, want die moeten zoveel méér, denk aan koesteren, aaien, troosten!

 • Lijkt mij een fijn product en zacht voor mijn handen helemaal fijn in deze periode met het vele handen wassen waardoor je handen al veel te verduren hebben

 • Dat is ideaal… vooral nu door het vele handen wassen zijn mijn handen al extra droog. Wij wassen altijd onze pannen af dus wat Xtra care in het afwasmiddel zal mooi zijn.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics