Thuisleven.com
Een heerlijke handverzorging met Treaclemoon
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Een heerlijke handverzorging met Treaclemoon

Een heerlijke handverzorging met Treaclemoon

Sinds vorige week ben ik werkzaam bij de thuiszorg. Zo ga ik van cliënt naar cliënt op mijn fiets. Tot nu toe heb ik geluk met het weer en mag ik daarover niet klagen, dat ga ik dus ook lekker niet doen. Het werk zelf vind ik super leuk en daar ben ik dan ook heel blij om. Ik kom echt bij allerlei verschillende mensen over de vloer en iedereen heeft toch zijn eigen verhaal. Sommigen zijn vrij stil en sommigen kletsen je de oren van het lijf. En in enkele gevallen zijn mensen zo blij met de hulp dat ze met een traan afscheid nemen. Maar waar ik minder blij mee ben zijn alle chemische middeltjes waar ik nu mee in aanmerking kom.

Op mijn werk moet ik voor cliënten strijken, wassen, stoffen, stofzuigen, dweilen enzovoorts enzovoorts. Voor de meeste klusjes ben ik met regelmaat met mijn handen in een sopje. Voor iedereen die dit meerdere malen per dag, per week, per maand doet weet precies hoe mijn handen er nu uit zien… Gehavend (nou ja beginnend gehavend)! Gelukkig heb ik daar drie prettige (mini) flacons van Treaclemoon voor in de kast staan die nu perfect zijn als handverzorging. Let’s go!

Treaclemoon my coconut island

De kleur en de verpakking komen me erg bekend voor van de shampoo en conditioner die ik van dit merk gebruik. Grappig genoeg is ook de geur exact hetzelfde. Zo voel ik me na een goede douchebeurt en wat crème op de handen net een wandelende kokosnoot, wat best grappig is aangezien ik geen kokosnoot lust.

Treaclemoon marsh mallow heaven

Voor iedereen die veel van marshmallows houdt is er nu dit mooie goedje voor de handen. De flacon ziet er niet alleen schattig, zoet en liefelijk uit maar vooral de geur verkoopt zichzelf. Mocht je nu denken dat dit goedje extreem zoet en extreem aanwezig is zoals sommige meiden geuren dat aan zich hebben hangen, dan heeft u het helemaal mis! Deze handcrème heeft namelijk een subtiele geur maar is wel aangenaam aanwezig (minder sterk in elk geval dan de my coconut island).

Treaclemoon the raspberry kiss

Deze handverzorging is toch wel iets zoeter dan de marsh mallow heaven variant, ook iets krachtiger van geur en daarom niet alleen lekker voor mezelf in de zomer maar ook voor mijn meiden een schot in de roos.

Mijn mening over de handverzorging

Ik gebruik de handcrèmes nu al ruim een week, gezien de grootte van de verpakking passen ze makkelijk in een tas of jaszak. En zo heeft elke flacon zijn eigen plekje gekregen. Ik smeer minimaal 3 maal daags mijn handen in met de crème en merk dat ze nog steeds lekker zacht aanvoelen ondanks het intensief gebruik van alle chemische middeltjes. Toegegeven dat ik ’s nachts de EHBO crème gebruik als extraatje.

Informatie

Ofschoon ik hard mijn best heb gedaan om de geuren zo goed mogelijk te omschrijven kan dit toch altijd anders over komen op papier dan in het echt. Ik adviseer dan ook om eens te gaan ruiken in de winkel of het gewoon aan te schaffen, voor de prijs hoeft u het in elk geval niet te laten…

Lees ook:

Voor welke variant/geur zou jij kiezen?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics