Thuisleven.com
Thursday Plantation – EHBO crème en zalf met tea tree
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Thursday Plantation – EHBO crème en zalf met tea tree

Thursday Plantation – EHBO crème en zalf met tea tree

Een lijkwit gezichtje met dikke rollende tranen over de wangen komt huilend naar me toe gesneld. Haar vriendinnetje durfde niet mee om te komen vertellen wat er aan de hand was. Van de pijn kon mijn grote meid geen zinnig woord uit brengen, op dat moment ook niet noodzakelijk aangezien een blik op de pink al genoeg vertelde. Er was iets gebeurd en dat moet niet leuk zijn geweest. Haar mooi scheef pinkje (familie dingetje) was veranderd in een dikke, blauw/rode worst met een rode nagel. Met een graai uit de koelkast trok ik een coldpack te voorschijn die ik in een doekje wikkelde en tegen haar pink hield.

Zodra de eerste pijn weg was heb ik de pink bekeken en zag dat er een wondje op zat. Helaas voor haar moesten we dus echt even de handen wassen i.v.m. bacteriën. Daarna had ze nergens meer zin in, de week ervoor was ze al vervelend ziek geweest en de nasleep met haar astma is nou ook niet altijd een pretje. En zo installeerde ik haar op de bank, met een coldpack, afstandsbediening, wat te drinken en een koekje als extra afleiding.

Thursday Plantation

Een paar dagen later ontvang ik een pakketje met daarin o.a. EHBO crème en zalf van het merk Thursday Plantation. We besluiten het er op te smeren onder het mom baat het niet dan schaadt het niet. De dikheid van haar pink is dan al weg het enige wat we nu nog zien is een blauwe pink, na 2 dagen smeren zien we hier zelfs grote verandering in. Ook het bewegen van haar pinkje gaat beter.

Thursday Plantation – EHBO crème en zalf met tea treeAl met al zijn we aan de late kant begonnen en heb ik geen objectief beeld op dit moment of een genezing ook daadwerkelijk sneller gaat dan voorheen.

Thursday Plantation EHBO Zalf en EHBO Crème

De nieuwe Thursday Plantation EHBO Zalf en EHBO Crème zijn ideale producten voor in de komende vakantiekoffers. Beide werken vanuit de natuurlijke antibacteriële kracht van 100% pure Australische Tea Tree Olie om de huid te verzorgen en te verzachten. Beide producten beschermen de huid tegen bacteriën en vuil en ondersteunen het natuurlijke huidherstel. De formules bieden verlichting bij ongemakken zoals muggensteken, kwallenbeten, schaafplekjes of zonnebrand. De Thursday Plantation EHBO Zalf is ook ideaal voor de behandeling van een droge huid. Zowel de Zalf als de Crème zijn 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij en bevatten geen chemicaliën of extra toevoegingen.

Dit product gaat dus gelijk bij mijn EHBO kit in en komt te voorschijn bij de eerste de beste vervelende kwaal, al is het maar een droge huid.

De Thursday Plantation EHBO Zalf (50g) is o.a. bij Bol.com te koop en EHBO Crème (100g) is ook bij Bol.com te koop.

Lees ook:

** Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen **

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics