Vedax Heemst keelsiroop
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Vedax Heemst keelsiroop is 100% plantaardig

Vedax Heemst keelsiroop is 100% plantaardig

We gaan de herfst in en dat brengt ook wat irritaties in de luchtwegen en keel met zich mee. Van een kriebelhoest tot aan zware hoestbuien, alles gaan we tegenkomen. Zeker nu Corona in alle heftigheid om ons heen slaat is zo’n onschuldig hoestje dan het laatste waar je op zit te wachten. Bestrijden met (zware) medicijnen is vaak overbodig maar het negeren is ook alweer zoiets. Gelukkig is er nu Vedax Heemst keelsiroop. 100% plantaardig en met een verzachtende en weldadige invloed op de luchtwegen dankzij o.a. de Heemswortel en honing.

Vedax Heemst keelsiroop

Al in de 9e eeuw vóór Christus gebruikten de oude Grieken de Heemswortel bij hoest en keelkriebels. De wortel van Heemst heeft van nature veel verzachtende slijmstoffen, die vooral bestaan uit polysachariden. Deze nemen water op en vormen vervolgens een beschermende slijmlaag in de keel met een weldadig verzachtende invloed. Daardoor wordt de keel minder geprikkeld en neemt de kans op irritante droge kriebelhoest af.

Dankzij de tweevoudige werking van de Heemswortel wordt niet alleen je hoest minder maar kalmeert het ook je darmen en longen. Dat komt omdat de slijmstoffen van deze heilzame plant een natuurlijk beschermlaagje leggen over de darmen. Een belangrijke grote zenuw die verbonden is met zowel de darmen als de longen, te weten de nervus vagus, geeft dan minder prikkels af, waardoor je ook minder gaat hoesten.

Deze eeuwenoude schat schat van de natuur wordt met succes ingezet bij bronchitis, hoest, droge hoest, kinkhoest, rokershoest, prikkelhoest, kriebelhoest en heesheid.

Onze ervaring

keelsiroop voor elke vorm van hoest

Onverwachts een pakketje krijgen is altijd leuk. En al helemaal als het niet alleen een product is maar er werk van is gemaakt omtrent de presentatie. In dit geval trof ik dan ook een prachtig zakje aan waarin de Vedax Heemst keelsiroop zit met als extra een honinglepel (ideaal voor het honingpotje dat ik van opa en oma heb geërfd). Tevens als extra extraatje een oranje paraplu om het slechte weer nog beter te kunnen verslaan.

Ofschoon ik momenteel (gelukkig) geen luchtwegklachten ervaar ben ik wel heel erg blij met de Vedax Heemst keelsiroop. Ik heb namelijk bronchitis en zo nu en dan flinke last van de luchtwegen, waarvan een onschuldig hoestje de eerste signalen zijn. Toch kan mijn nieuwsgierigheid het niet aan om niet te weten hoe het smaakt en dus heb ik het flesje geopend. Ik had een hele vervelende geur verwacht maar wordt aangenaam verrast door een geur die heel erg veel weg heeft van honing. Gelukkig ben ik gek op honing en ik schenk dan ook een beetje op een theelepel. Zonder nadenken stop ik het in mijn mond en ik ben wederom positief verrast. De smaak is geen overduidelijke honingsmaak, je proeft echt dat er meer in zit, dus ook voor de niet honingfans is het een veilige keuze.

Informatie

Dit nieuwe product is verkrijgbaar vanaf heden bij diverse drogisterijen en via vedax.nl. Momenteel kost de Vedax Heemst keelsiroop €11,95 voor 200 ml.

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

  • Ben ook nog op zoek naar een goede hoestdrank, vooral om kriebelhoest te bestrijden, vooral kriebelhoest s’nachts tijdens het slapen is niet best. Misschien moet ik deze hoestdrank eens proberen.

  • Mooie gepresenteerd inderdaad! Heb al thee met heemst,deze lijkt me een mooie aanvulling voor de keel tijdens de koude maanden! Nu even zoeken welke drogist m verkoopt.

  • Mijn ervaring is dat je na het gebruik van hoestdrank vaak juist nóg meer kriebels in je keel krijgt en nóg meer gaat hoesten. Ik dacht altijd dat dit door de suikers kwam.. Maar deze Vedax Heemst keelsiroop lijkt me toch zeker het proberen waard, het zou fijn zijn om een goede hoestdrank in huis te hebben nu het koude seizoen weer aangebroken is!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics