We gaan de herfst in en dat brengt ook wat irritaties in de luchtwegen en keel met zich mee. Van een kriebelhoest tot aan zware hoestbuien, alles gaan we tegenkomen. Zeker nu Corona in alle heftigheid om ons heen slaat is zo’n onschuldig hoestje dan het laatste waar je op zit te wachten. Bestrijden met (zware) medicijnen is vaak overbodig maar het negeren is ook alweer zoiets. Gelukkig is er nu Vedax Heemst keelsiroop. 100% plantaardig en met een verzachtende en weldadige invloed op de luchtwegen dankzij o.a. de Heemswortel en honing.

Vedax Heemst keelsiroop

Al in de 9e eeuw vóór Christus gebruikten de oude Grieken de Heemswortel bij hoest en keelkriebels. De wortel van Heemst heeft van nature veel verzachtende slijmstoffen, die vooral bestaan uit polysachariden. Deze nemen water op en vormen vervolgens een beschermende slijmlaag in de keel met een weldadig verzachtende invloed. Daardoor wordt de keel minder geprikkeld en neemt de kans op irritante droge kriebelhoest af.

Dankzij de tweevoudige werking van de Heemswortel wordt niet alleen je hoest minder maar kalmeert het ook je darmen en longen. Dat komt omdat de slijmstoffen van deze heilzame plant een natuurlijk beschermlaagje leggen over de darmen. Een belangrijke grote zenuw die verbonden is met zowel de darmen als de longen, te weten de nervus vagus, geeft dan minder prikkels af, waardoor je ook minder gaat hoesten.

Deze eeuwenoude schat schat van de natuur wordt met succes ingezet bij bronchitis, hoest, droge hoest, kinkhoest, rokershoest, prikkelhoest, kriebelhoest en heesheid.

Onze ervaring

keelsiroop voor elke vorm van hoest

Onverwachts een pakketje krijgen is altijd leuk. En al helemaal als het niet alleen een product is maar er werk van is gemaakt omtrent de presentatie. In dit geval trof ik dan ook een prachtig zakje aan waarin de Vedax Heemst keelsiroop zit met als extra een honinglepel (ideaal voor het honingpotje dat ik van opa en oma heb geërfd). Tevens als extra extraatje een oranje paraplu om het slechte weer nog beter te kunnen verslaan.

Ofschoon ik momenteel (gelukkig) geen luchtwegklachten ervaar ben ik wel heel erg blij met de Vedax Heemst keelsiroop. Ik heb namelijk bronchitis en zo nu en dan flinke last van de luchtwegen, waarvan een onschuldig hoestje de eerste signalen zijn. Toch kan mijn nieuwsgierigheid het niet aan om niet te weten hoe het smaakt en dus heb ik het flesje geopend. Ik had een hele vervelende geur verwacht maar wordt aangenaam verrast door een geur die heel erg veel weg heeft van honing. Gelukkig ben ik gek op honing en ik schenk dan ook een beetje op een theelepel. Zonder nadenken stop ik het in mijn mond en ik ben wederom positief verrast. De smaak is geen overduidelijke honingsmaak, je proeft echt dat er meer in zit, dus ook voor de niet honingfans is het een veilige keuze.

Informatie

Dit nieuwe product is verkrijgbaar vanaf heden bij diverse drogisterijen en via vedax.nl. Momenteel kost de Vedax Heemst keelsiroop €11,95 voor 200 ml.

Geverifieerd door ExactMetrics