Thuisleven.com
Grahams Eczeem Olie huid & bad
Thuisleven.com > Verzorging > Douche- en Badproducten > Grahams Eczeem Olie huid & bad

Grahams Eczeem Olie huid & bad

Voor velen is een bad nemen een ontspannend momentje. Dit geld helaas niet voor iedereen zo. Mijn oudste dochter is daar een perfect voorbeeld van. Het bad zelf geniet ze intens van, maar als er eruit komt ziet haar huid er verschrikkelijk uit. Door haar eczeem kan ze eigenlijk nergens tegen. Zo zijn we erachter gekomen dat ze niet met schoonmaak artikelen kan poetsen, maar ook shampoo’s, bad en douche producten zijn een kriem. Haar hele huid komt vol met puistjes te zitten of zelf in het ergste geval laat de huid gewoon los. Intussen staat in haar medisch dossier dat ze allergisch is voor schoonmaakmiddelen en last heeft van eczeem. Op zoek dus naar artikelen die ze wel kan gebruiken en eczeem vriendelijk zijn.

Grahams Eczeem Olie huid & bad

Gelukkig duurde die zoektocht niet lang want ik ontving een persbericht van Grahams Eczeem Olie voor huid en bad. Het duurt even voor het kwartje bij mij valt, maar er staat daadwerkelijk huid en bad. In tegenstelling tot vele andere producten is deze olie dus te gebruiken in bad (1-2 dopjes in een vol bad is voldoende) maar ook op je huid (2-3 maal daags kun je op de aangedane plekken wat olie deppen). Dat zou betekenen dat ze ook geen zoektocht meer hoeft te doen naar een bodylotion om de huid te kalmeren.

Wat vinden wij ervan?

Zoals omschreven op de flacon en het doosje voegen we 1 dopje olie (zo gaat de inhoud langer mee) toe aan een bad van 37 graden. Warmer dan dat is niet goed voor de huid, laat staan bij het gevoelige huidje van mijn dochter. Ze weekt er een kwartier in en wast vervolgens haar haren. Omdat ze vindt dat haar huid nu toch wel vol met olie zit en ze dat niet prettig vindt, spoelt ze met de douchekop haar lichaam af. Op de plekken waar ze last heeft van haar eczeem dept ze een beetje olie op de aangedane plekken. Dit houdt ze een paar weken vol tot we merken dat er daadwerkelijk verschil te zien is op haar huid. Omdat mijn dochter niet op de foto wilt in deze, zijn er geen foto’s gemaakt (die privacy respecteer ik en hopelijk u als lezer ook).

Informatie.

Grahams Eczeem Olie bad en huid is dus zeker een aanrader voor mensen met eczeem.
Het is te koop in o.a. de webshop van Grahams zelf, alsook op Bol.com

Lees ook:

*Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Ik heb het meteen doorgestuurd naar mijn beste vriendin. Hopelijk helpt het ook voor haar en haar zoontje dus bedankt alvast 😀

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics