Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Zonbescherming > Skeyndor Sun Expertise met Blue light technologie

Skeyndor Sun Expertise met Blue light technologie

Iedereen weet dat wij dagelijks te maken hebben met schadelijke straling en dat wij ons daar tegen moeten beschermen. De Sun Expertise producten van Skeyndor geven al bescherming tegen UVA- en UVB-stralen en tegen infrarood licht (IR). Nu heeft Skeyndor, na twee jaar intensief onderzoek, ook bescherming toegevoegd tegen de straling van HEV-licht: blauw licht.

HEV staat voor High Energy Visible, ook wel Blue Light genoemd vanwege de blauwe kleur van dit licht. HEV-straling is onderdeel van het zichtbare lichtspectrum van de zon. In verhouding tot het onzichtbare lichtspectrum (UVA, UVB en IR) bevat blauw licht veel energie “vandaar de naam High Energy Visible” en juist door deze grote hoeveelheid energie kan blauw licht veel schade veroorzaken.

Blauw licht

Wij krijgen blauw licht dagelijks op meerdere manieren dan alleen de zon toegediend, namelijk ook door kunstlicht en technologie met LCD en LED. Blauw licht dat vrijkomt door technologie is minder intens dan het blauwe licht van de zon, maar doordat wij er veel vaker aan bloot gesteld worden, geeft het ook schade aan de huid. Door de korte golflengte en hoge energie is blauw licht in staat om diep in de huid door te dringen. Het dringt zelfs door tot de hypodermis, daar waar UVA-stralen doordringen tot in de dermis en UVB tot in de epidermis. Blauw licht veroorzaakt oxidatieve stress (schade aan alle delen van de cel, inclusief proteïnen, lipiden en DNA) en veroorzaakt hyperpigmentatie.

Blauw licht is een bereik van het zichtbare lichtspectrum, gedefinieerd als een golflengte tussen 400-495 nm. Deze korte golflengte betekent dat blauw licht een type hoogenergetisch zichtbaar licht is , gedefinieerd als met een golflengte tussen 400 en 450 nm. Violet , indigo en wat blauwgroen licht zijn andere soorten hoogenergetisch zichtbaar licht. 

Skeyndor Sun Expertise SPF 50+ MUY ALTA very high. Met UVA, UVB, IR en HEVI’s

Nieuw!! Skeyndor is het 1ste huidverzorgingsmerk met zonneproducten met bescherming tegen de negatieve stralingen van Blue Light. Face cream, SPF 50+ beschermt maximaal tegen UVA + UVB + IR + HEVis (Blue Light Technology). Non-Oily touch. Aanbevolen voor: alle huid types, alle leeftijden, zon vakantie en wintersport. Water resistant. Verpakking: 75 ml. *Protection against infra-red (IR). Vitro test. **Epidermal stem cells. Vitro test.

Aanbevolen voor: zeer hoog risico en huiden met contra indicaties , extreme blootstelling. Skeyndor Sun Expertise Protective Cream SPF50+ Blue Light beschermende dagcrème heeft een lichte tint en een zeer hoge bescherming tegen UVA, UVB, infrarood straling en HEVis (Blue Light Technology).(Sun Protection Factor 50+). De Protective Sun Cream 50+ Blue Light zorgt ervoor dat de huid beschermd wordt tegen huidveroudering door blootstelling aan de zon. Deze beschermende dagcrème is geschikt voor de zongevoelige huid en huiden met een hoog risico voor blootstelling aan de zon (medicatie, laser en huidaandoeningen) en bij extreme blootstelling aan de zon. Verder is de Sun Expertise Cream water resistant.

Onze mening

De cream smeert zich goed uit over de huid en laat geen vette of witte gloed achter. Het geeft geen allergische reactie en is daardoor handig voor iedereen binnen het gezin. Erg handig vind ik de verpakking (75ml) in knijptube. Deze mag namelijk meegenomen worden in het vliegtuig en aangezien de cream water resistent is, is hij extra handig om mee te nemen naar het strand of zwembad. Ofschoon hij water resistent is smeer ik toch ook na een tijdje zwemen de kinderen weer goed in, ook al zou het qua tijd nog niet hoeven. Liever voorkomen dan genezen!

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics