Schitterend naar de Toppers
Thuisleven.com > Dagje Uit & Vakantie > Schitterend naar de Toppers.

Schitterend naar de Toppers.

Nadat bekend werd gemaakt dat niemand minder dan Jan Smit de vierde topper is, lopen we er weer helemaal warm voor. En zoals we wel gewend zijn bij de Toppers draait het allemaal om glitter en glamour. En niet zomaar wat glitter en glamour, nee! De Toppers komen dit jaar namelijk samen in ’s werelds grootste Party Saloon van het Wilde Westen! Dus op zoek naar die stoere cowboy outfit of naar dat sexy cowgirl setje! Maar let wel even op de dresscode zodat je de juiste accessoires en kleuren neemt. Het is namelijk beschamend als je als cowboy smurf aan komt zetten…

Dresscode.

De wildste wereldhits en het allerbeste van eigen bodem tijdens de Wild West, Thuis Best-editie. De voorpret begint al bij de dresscode: glitter country rood!
Iedereen die al eens bij de Toppers is geweest weet dat het allemaal om glitter en glamour gaat. En wat is er nou leuker om geheel in stijl te gaan met een (rode) bandana, een hoed en een lasso? Aangezien het carnavalsseizoen voorbij is, zijn de meeste carnavalswinkels als sneeuw voor de zon verdwenen. Gelukkig leven we in een moderne tijd en kunnen we met internet veel bereiken. Neem nou de website van carnavalskleding.nl.

Hier vind je haast alle gewenste accessoires en bovendien de prachtigste outfits, dus ook alle Toppers kleding 2017  en Western kleding! Zo kun je jezelf geheel van top tot teen stylen.  Maar denk wel even aan de nodige rode accenten en de glitters. Immers is een Toppers concert zonder glitters  een grote flopper! Zit er geen glitter en glamour op het pak dan kun je dit eenvoudig zelf creëren door middel van o.a. glitter panty’s, glitter make-up, haarspray met glitters, een glitter riem, een glitter stropdas en alle andere glitter accessoires die ook bij Carnavalskleding.nl te koop staan.

Meer is beter goedkoper.

Het grote voordeel van “bulk”shoppen zijn namelijk de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €50,00 zijn deze geheel gedekt. Heb je dus een mooie outfit maar zit je nog niet aan het bedrag? Shop er dan gewoon nog een paar leuke items bij en bedenk je dan dat parkeerkosten, maar ook het op en neer rijden van winkel naar winkel en naar winkel uiteindelijk een duurder alternatief is!

Lees ook:

Heb jij er al zin in?
En wellicht nog wel leuker om te weten…
Hoe ga jij naar de Amsterdam ArenA om mee te zingen met Jeroen, Rene, Gerard en Jan?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Geverifieerd door ExactMetrics