Selecteer een pagina

Halloween is een steeds groter wordend feest in Nederland. In ons huis omarmen we dit feest elk jaar iets meer. Vorig jaar was er in ons huis nog goedkope Halloween decoratie op tafel te vinden. Dit jaar hebben we het uitgebreid met onze eigen Achmed (the Dead Terrorist) en nog een paar leuke accessoires zoals de vleermuizen. Lees en kijk maar snel verder!

Achmed

In ons huis kijken we met regelmaat een aflevering van Jeff Dunham, een buikspreker en stand-upcomedian. Dunham heeft verscheidene poppen waaronder de meest bekende:

  • Walter: een chagrijnige oude man die ongelukkig is in zijn huwelijk.
  • Peanut: een woozle (fictief wezen in de Winnie de Poeh-verhalen).
  • José Jalapeño On a Stick: een pratende jalapeño op een stok.
  • Bubba J.: een stereotiepe redneck. Hij houdt van simpele dingen in het leven zoals bier en NASCAR. Hij is niet bijster intelligent.
  • Larry: de persoonlijke adviseur van president Donald Trump.

En natuurlijk: Achmed, the Dead Terrorist: een van Dunhams recentere en bekendste poppen.

Omdat we in ons gezin echt helemaal dubbel kunnen liggen van Achem the Dead Terrorist zijn bekende uitspraken  (Silence I Kill You) (Stop touching me!) heeft het skelet dat ik bestelde bij Carnavalskleding.nl dan ook al heel snel de bijnaam Achmed gekregen.

Grafsteen

Aan de buitenkant van het huis mag wel gezien worden dat wij in zijn voor een Halloween feestje (check de opvallende pijl). Echter de mensen die binnen komen en eens rond kijken zal de pompoenenhoek al snel opvallen. Ik vond het daarom wel gepast om van de buitenkant al te laten zien dat er een skelet in de woonkamer aanwezig is. Met de RIP grafsteen is dit bericht wel aangekomen dacht ik zo…

Pompoenen

Ofschoon we heel blij zijn met Achmed en ik hem niet als een simpel skelet voor het raam wilde hangen, zit Achmed nu op zijn troon als bewaker van de pompoenen. Omdat dit zo’n leuk en gezellig plekje is geworden mis ik nog wel wat pompoenen op tafel. Ik besluit daarom om een gouden schaal te nemen en deze vol te leggen met allemaal kleine pompoenen. In het midden plaats ik een simpele kaars uit een glas (zo komt er geen kaarsenvet bij de pompoenen terecht). Dit is hartstikke makkelijk, goedkoop en leuk om te maken.

Tip: Indien je genoeg opslagruimte in huis hebt en je graag een investering wilt doen voor de langere termijn, zijn de neppe pompoenen zeker de moeite waard om te bestellen.

Lees ook:

Welke pompoen zou nep zijn denk je?

Geverifieerd door ExactMetrics