Goedkopere huishoudartikelen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > Goedkopere huishoudartikelen

Goedkopere huishoudartikelen

Wie Thuisleven volgt heeft gezien dat ik al meerdere keren over Dyson geblogd heb. Zo mocht ik de Dyson V8 Absolute+ testen maar ook de AM06 ventilator, Pure Cool Link™ luchtreiniger, V6 Fluffy en de DC 43H Mattres. Bovendien kwam ik in Maastricht de Supersonic haardroger tegen (bekijk hier maar eens de Dyson reviews). Maar wat mij vooral opvalt in de comments is de aanschafprijs van een Dyson. Men vindt het duur. Toch hoeft het niet zo duur te zijn en dat laat ik vandaag zien.

Dyson

In Malmesbury (Engeland) staat het hoofdkantoor van Dyson. Hier werken James Dyson en zijn team van ingenieurs aan onderzoek, ontwikkeling en ontwerpen van nieuwe maar ook bestaande producten. Ze werken continu aan het verfijnen en verbeteren waardoor de koper gegarandeerd is van een topproduct. Omdat deze mensen niet voor niks werken hangt hier een salarisstrookje aan vast (en dit zal vast en zeker iets hoger zijn dan een verkoper in een winkel, immers is een ingenieur hoger opgeleid).

James Dyson Foundation

Buiten dat om zet Dyson zich in op nieuw talent. Dit doen ze met de James Dyson Foundation. Ingenieurs zijn namelijk dé probleem oplossers van de wereld. Met de James Dyson Foundation ondersteunen ze docenten en studenten met lesmateriaal, onderwijsprogramma’s en beurzen. Bovendien wordt er een James Dyson Award (internationale design-onderscheiding) uitgegeven. Om te kunnen kwalificeren, moeten studenten hebben gestudeerd in: Australië , Oostenrijk , België , Canada , China , Frankrijk , Duitsland , Ierland , India , Italië , Japan , Korea , Maleisië , Nederland , Nieuw Zeeland, Rusland , Singapore , Spanje , Zwitserland , Taiwan , Verenigde Staten Koninkrijk of de Verenigde Staten. Een nationaal winnaar en vier finalisten worden uit elk land gekozen. James Dyson selecteert een internationale winnaar voor de algemene prijs.
Ik kan alleen maar hopen dat er een hoop knappe koppen rondlopen om de problemen in de wereld op te lossen en vind het daarom dan ook een briljant concept. Ondanks dat ook hier een deel van de verkoop van een product naar toe gaat.

Goedkopere huishoudartikelen

Als laatste zijn er natuurlijk de materiaal kosten en de winst voor de verkoper. Al met al zorgt dit alles ervoor dat de Dyson producten een bepaald prijskaartje heeft. Mocht je het er echter voor over hebben dan heb je wel een top product in huis en meegeholpen aan een stukje toekomst!

Lees ook:

* Dit artikel is tot stand gekomen binnen een samenwerking*

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

 • Wat een goede shop tip 😉
  Toevallig had ik het net met een vriendin over dit merk en dat de producten erg duur zijn.
  Nu zat ik inderdaad net op de bovengenoemde website te kijken en inderdaad scheelt het veel geld.

 • Heb in 2000 mijn eerste dyson aangeschaft, nu 17 jaar later is hij pas echt aan vervanging toe. Mijn man is ook ingenieur en ja, je hebt helemaal gelijk dat zijn zeer goede probleem oplossers. Heel fijn om er een in huis te hebben haha

  • Ja he 🙂
   Hier ook een ingenieur in huis en kan hem niet meer missen! Toch moet hij soms even buitenshuis de problemen oplossen 😉

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics