Met de decembermaand in het vooruitzicht zijn wij niet alleen bezig met cadeaus, maar ook met versiering, eten en kleding. Het zijn immers niet de cadeaus die Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw zo bijzonder maken. Omoda heeft voor jong en oud feestelijke kleding in het assortiment in verschillende prijsklasse. En met hun loyaliteitsprogramma wordt het nog leuker om daar te shoppen.

Feestelijke kleding

Voor iedereen ziet feestelijke kleding voor de decembermaand er anders uit. De een draagt graag een jeans met truien en vesten, de ander hult zich liever in een jurk of pantalon en weer een ander pakt helemaal uit met kostuum en galajurk. Gelukkig mag en kan het allemaal bij Omoda.

Feestelijke outfits voor Evi

Voor de fotomomenten vinden wij het heel fijn als onze kinderen iets moois aanhebben. Meestal zijn dit ook niet de goedkoopste items. Zo hebben we voor het fotomoment van Evi een lichtroze jurk van het merk MarMar Copenhagen. Gezien de prijs en de schoonheid van de jurk kiezen wij ervoor om haar met het eten andere kleren aan te doen zoals de legging en jurk van het merk Lil’ Atelier.

Zowel MarMar Copenhagen als Lil’ Atelier zijn beide mijn favoriete merken als het aankomt op kleding voor Evi. MarMar Copenhagen staat bij mij bekend om de wat exclusievere artikelen. Lil’ Atelier daarentegen is vaak goedkoper maar heeft juist hele zachte kleding en kleding dat mooi te matchen is. Zoals de legging en jurk die ik zelf gekozen heb. Is het jurkje vies dan past er ook makkelijk een wit truitje op en is de legging vies dan is deze makkelijk te vervangen voor een witte maillot. Enig nadeel is wel dat deze kleertjes een dunnere stof hebben en dus niet perse geschikt zijn voor de koudere dagen. Een vest bied hierbij uitkomst.

Daarnaast doet de “gewone” spijkerbroek met een mooi truitje het natuurlijk ook altijd goed. Fijn voor alle dagen rondom de Feestdagen waarbij het iets chiquer mag zijn dan gebruikelijk.

Feestelijke kleding voor jong en oud.

Credits sparen.

Bij elke gespendeerde euro krijg je een credit op je account bijgeschreven. Met deze credits spaar je voor korting op je volgende bestelling. Spaar credits nog sneller door na een geshopte item een review te schrijven. Per geschreven review ontvang je 20 credits. Ook kun je eenmalig extra snel punten sparen door:

  • Je profiel compleet te maken – 15 credits.
  • Je abonneren op de nieuwsbrief – 30 credits.
  • Geef aan wanneer je jarig bent – 25 credits en € 7,50,- korting op je verjaardag.
  • Je pakketje ophalen in de winkel – 50 credits.

Lees ook:

Wat verstaan jullie onder feestelijke kleding voor de decembermaand?

#samenwerking

Geverifieerd door ExactMetrics