Selecteer een pagina

Er zijn mannen die op vakantie er ook echt uitzien als op vakantie. Een comfortabel t-shirt, bermuda broek, flipflops of sportschoenen is dan zo’n beetje de standaard outfit. En eerlijk is eerlijk, is in de meeste gevallen ook het meest comfortabel en gemakkelijk. Je hebt immers vakantie. En met een koffer vol t-shirts en korte broeken kom je een heel eind.

Een tikkeltje chiquer

Ondanks het feit dat ik ook heel wat warme zomeravonden heb rondgewandeld in de standaard t-shirt, korte broek, sportschoenen combo, merk ik dat ik de laatste jaren wat meer richting “netter” ben gaan neigen. Dit komt voor een deel omdat mijn standaard zomer outfits inmiddels allemaal aan vervanging toe zijn. Maar ook ten dele vanwege onze vele trips naar Italie. Daar is de toerist van de gemiddelde italiaan gemakkelijk te onderscheiden vanwege zijn outfit. En daar is helemaal niets mis mee natuurlijk. Maar mede hierdoor mag het voor mij ook op vakantie een tikkeltje chequer.

Eenvoudig een trendy zomeroutfit kiezen

Maar een trendy zomeroutfit kiezen is niet gemakkelijk. Allereerst moet je eigen smaak goed kennen. Dat is al lastig, want als man zijnde ben ik niet zo bezig met wat me staat, totdat mijn huidige kleding aan vervanging toe is. Daarna moest je tijd steken in het vinden van de juiste outfit. En daar heb ik meestal geen zin in, of geen tijd voor. Ook heb ik niet zo’n goed geheugen voor alle kleding die ik al gekocht heb, wat combineren zo goed als onmogelijk maakt. Daarom was ik erg aangenaam verrast toen Miranda aanbood om voor Omoda een review te schrijven. Want, zo blijkt, bij Omoda.nl is een chique, casual of nette zomeroutfit kiezen een peulenschil.

Combineren is super simpel

Na een korte verkenning op de website, blijkt dat je naast een standaard zoektocht naar korte broeken, sneakers of polo’s ook kunt zoeken onder “looks” en “gelegenheden”. Als je hier klikt, krijg je verschillende door Omoda geselecteerde combinaties te zien die geschikt zijn voor verschillende situaties alsook gelegenheden. Maar je kunt ook filteren op een bepaalde stijl, waaronder ook de stijlen die ik zocht: Summer chic & Klassiek. Door te filteren op gelegenheid en stijl, word combineren voor iedereen eenvoudig gemaakt.

De perfecte zomeroutfit voor mij is “casual-chic”

Dankzij de handige filters, vond ik in no-time een korte broek, twee bijpassende polo’s en een paar sneakers die op een warme zomeravond in een net restaurant zeker niet zouden misstaan. Voor de wat koelere avonden zocht ik daarnaast ook een net, wit shirt met een eenvoudige print. Zoals je dat gewend mag zijn van een professionele website, ontving ik de kleding een minder dan 2 dagen na de bestelling. Precies op tijd om alvast goed gekleed te zijn voor de doop van ons dochtertje. Naast een berg “gewone” t-shirts, die ik zeker ook zal meenemen op vakantie, heb ik nu ook nog een aantal perfecte zomeroutfits in “casual-chic” stijl. En dankzij Omoda kom ik ook in de zomer zonder gedoe goed voor de dag!

De perfecte zomeroutfit vind je bij Omoda (4)

Lees ook:

Wat is jouw favoriete zomers kledingstijl?

Geverifieerd door ExactMetrics