Altijd al eens willen logeren bij een middeleeuws kasteel? Dat kan in de zomer van 2022 bij het Muiderslot, vlakbij Amsterdam. In de pruimenboomgaard van het kasteel staan de tentjes klaar. Zo beleef je het oudste en best bewaarde kasteel van Nederland eens op een hele andere manier. Tijdens een exclusief arrangement word je volledig ontzorgd. Je hoeft alleen een slaapzak en tandenborstel mee te nemen. Vergeet ook niet om een maatje mee te nemen, want het arrangement is voor twee personen per tent. Van 15 juli tot en met 27 augustus 2022 op vrijdag en zaterdag. Reserveer snel je plek via muiderslot.nl/kaartjes.

Exclusief arrangement

Na sluitingstijd van het museum ontvangen we je met een welkomstdrankje. Tent, matrasjes en stoeltjes staan voor je klaar. Wanneer je bent gesetteld, wacht een rijk gevulde picknickmand. Zoek een plekje naar keuze in de grote kasteeltuinen en geniet van alle lekkernijen die je aantreft in de mand. Na het eten neemt een gids je mee op een zomeravondtour door het kasteel. Daarna is het tijd om te genieten van de prachtige zonsondergang en om te luisteren naar kasteelverhalen rond het kampvuur. Rond middernacht (of eerder als je wilt) ga je lekker slapen in je tentje onder de sterrenhemel. De volgende dag staat er een ontbijtje klaar. Wie durft, kan een verfrissende duik nemen in de Vecht. Wanneer het kasteel weer opent voor bezoekers, is het net of er nooit iemand heeft gelogeerd en ben jij alweer vertrokken.

Praktische informatie

Kamperen op het Muiderslot is een unieke belevenis! Boek nu jouw nacht in juli of augustus 2022. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het arrangement is voor twee personen en kost 99 euro per persoon per nacht. Dit is inclusief tent, luchtbedden, campingstoelen, welkomstdrankje, picknickmand, kasteeltour door gids, kasteelverhalen bij het kampvuur en een ontbijtje. Neem je eigen slaapzak en kussen mee. Als je wilt zwemmen / douchen in de Vecht, neem dan ook een handdoek mee. Toiletten en een bar zijn aanwezig op het terrein, een douche niet. Kom je liever alleen? Dat kan, je betaalt dan de arrangementsprijs per tent o.b.v. twee personen.

Reserveren

Reserveren kan via muiderslot.nl/kaartjes. Na boeking ontvang je een bevestiging met alle praktische informatie. Het is niet toegestaan om drank of drugs mee te nemen op het kasteelterrein. Drankjes zijn te koop op het kasteelterrein. Jouw gitaar of ander instrument is van harte welkom bij het kampvuur!

Lees ook:

Heb jij al eens het Muiderslot bezocht?

Geverifieerd door ExactMetrics