Hotel Transsylvanië 3
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Familiefilm Hotel Transsylvanië 3

Familiefilm Hotel Transsylvanië 3

 In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters. 

Hotel Transsylvanië 3 – 18 juli in de bioscoop – genre: familiefilm

Informatie

Hotel Transsylvanië 3.
Label: Sony Pictures Home Entertainment.
EAN: 8712609639315.
Hoofdregisseur: Genndy Tartakovsky.
Categorie: Films & Series, Animatie en Kinderen & Familie.
Stemmen orig. versie: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, David Spade, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, Molly Shannon en Fran Drescher.
In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Fernando Halman (Murray), Arjan Ederveen (Vlad).

Lees ook:

Hebben jullie de films al gekeken?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

32 reacties

 • Wat een supertof pakketje zeg, elise haar favoriet is blubby en die van jarno ook zegt hij net haha. ik doe graag voor hen mee. liefs melissa

 • Super leuk pakket voor onze knul!!
  Volg je op fb en insta als wendy339.
  We maken graag een kansje dus 😉

 • Blobby the Blob is hier de grote favoriet thuis! Super leuk deze actie! De eerste twee films van Hotel Transsylvanië zijn hier grijs gedraaid. Mijn zoontje is er groot fan van dus dit prijzenpakket komt hier in de juiste handen terecht 😉

 • Oooh zou graag genieten van deze film met onze Kids! Het weer zit zo mee..
  Dat wij echt zin in de vakantie hebben… nu wij dit jaar niet weggaan zou het fijn zijn om in Nederland te genieten van dagjes uit!

 • De mysterieuze cruisekapitein Ericka is mijn favoriet. Met haar charme palmt ze Dracula helemaal in.
  Leuke film is dat .
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee.

 • Voor mijn dochter is Mavis absoluut favoriet. Ik vind de overbezorgde Drac echt super grappig.

 • Wat grappig, ik vind dat groene blubber-monster aan het begin schattig!
  Ik ken de films nog niet, dus weet niet hoe ie heet 😉
  Volg ook op FB en Twitter

 • Monster van Frankenstein

  Onwijs leuke film om samen te gaan zien met mijn dochter!! We vinden de overige delen ook super gaaf 🙂

 • Mijn zoon van 8 vindt Blobby(die groene slijmerd) de allerleukste. Hij en zijn zusje hebben de oude films gezien en vonden die erg leuk. Misschien gaan we wel naar de nieuwe in de zomervakantie, die draait 18 juli las ik hierboven.
  Dat leuke speelpakket zullen ze te gek vinden, daar wil ik ze graag mee verrassen

 • Wij kunnen niet kiezen tussen Marvis en Dracula. Ziet er uit als een super leuk pakketje voor de zomer vakantie, we loten graag mee

 • Blubby is echt wel heel leuk!!! En dit pakket zou natuurlijk perfect zijn voor de komende zomervakantie 😉

 • Wat een kei leuke actie! We hebben deel 1 en 2 ook in huis en gaan deel 3 zeker bekijken in de bioscoop! Hier zijn de meningen verdeeld over wie onze favoriet is. Mijn zoontje is fan van Dennis, mijn dochter van Mavis en zelf vind ik Dracula helemaal geweldig. Zijn droge humor is heerlijk om te zien. Deze films zijn zeker niet alleen voor kinderen, maar zeker zo leuk voor volwassenen!

  We doen dus, ook al hebben we allemaal een andere favoriet, heel graag mee met deze winactie! En zo’n gaaf prijzenpakket komt heel goed van pas deze vakantie! Echt vet gewoon!

 • Super gaaf mijn zoontje zijn favoriet is
  Dracula en Blubby hij vind hotel transylvania helemaal te gek en zou super blij worden van het gave prijzenpakket

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics