Met de webwinkel Girav, is het showen van je billen decolleté gelukkig overbodig geworden. Girav is namelijk een webwinkel die zich heeft gespecialiseerd in kleding voor de langere man. Of je nu op zoek bent naar een overhemd, een shirt of vest, ze hebben het allemaal.

Vesten voor iedereen

Voor mijn gevoel behoort een vest als basisuitrusting in de kledingkast. Met een vest kun je namelijk alle kanten op. Of je nu een man, vrouw of kind bent. In de zomer is het ideaal om te dragen in de avonduren als het iets kouder wordt. In de lente en herfst voor de koude ochtenden en avonden en in de winter over je kleren heen zodat je het iets warmer hebt. Ofschoon een vest een simpel kledingstuk lijkt, is het toch een kledingstuk die je over je kleding heen aan trekt en dus ook centraal staat in je outfit. Voor een man kan een goed matchende vest een hele zoektocht zijn, zeker als je iets langer bent dan de gemiddelde man.

Aberdeen Light vest

Het Aberdeen Light Sweatvest is gemaakt van een lichtere katoensoort. Hierdoor valt hij niet dik uit en is het een maatje voor elk seizoen. Het vest is in maar liefst twee maten te verkrijgen:

  • Long Fit – voor mannen van 1.80m tot 2.00m
  • Extra Long Fit – voor mannen langer dan 2.00m

En in twee verschillende kleuren:

  • zwart
  • navy

Wat ik zelf prettig vind aan het vest is dat hij zeer goed gecombineerd kan worden over een chique outfit (bijvoorbeeld een overhemd). Het vest heeft namelijk een rits en zakken die niet opvallen. Tevens geven de elastische ribboorden bij de manchetten en de taille het vest niet alleen een sportieve maar ook een strakke uitstraling. Het is daarom de must-have voor elke lange man!

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics