Klokbox
Thuisleven.com > Huishouden > Een kind kan de was doen (met winactie)

Een kind kan de was doen (met winactie)

Huidvriendelijk en ecologisch verantwoord wassen, hoe doe je dat? Met Klok waspoeders natuurlijk. Een kind doet de was. En over kinderen gesproken, nu ze weer naar school gaan begint de wasmachine volop te draaien. Met sportkleding, badhanddoeken, noem maar op. Met Klok was je alles weer schoon en fris voor het hele gezin. Zorg dus dat je de waspoeders van Klok op voorraad hebt: Kleur en Wit. Ze zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op, ook bij lage temperaturen. Informatie: www.klok-eco.nl.

0% parfum en 0% kleurstof

De waspoeders bevatten 0% parfum en 0% kleurstof. Klok waspoeder kleur wast alle gekleurde was intensief en veilig schoon, met bescherming van alle kleuren. Waspoeder wit wast alle witte en kleurechte was ook bij lagere temperaturen weer stralend fris. De formule is gericht op een uitstekende waswerking op alle temperaturen, dus ook bij lage temperaturen.

Door vaker te wassen met Klok kunnen vuil en vlekken zich minder goed hechten aan de meeste soorten textiel. De waspoeders bevatten geen parfum of kleurstoffen en zijn gecertificeerd met een EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Informatie

Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,49 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten tijdelijk € 19,99

Lees ook mijn ervaring met de Klokbox

Over Klok

Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Ga voor meer informatie naar www.klok-eco.nl.

Asthma Allergy Nordic label

Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Met dit label kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat het recept kritisch is beoordeeld. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden

Win een Klokbox

Wij mogen twee Klokboxen verloten onder de deelnemers. In de Klokbox zitten de waspoeders en andere handige schoonmaakproducten die jij vast en zeker wel kunt gebruiken in huis. Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke prijs? Laat onder dit artikel en twee willekeurige andere blogs op Thuisleven.com een reactie achter.

Noteer 29 september 2021 maar in de agenda want dan maken wij de winnaar bekend in de W.O.W. blog. Zie jij je naam staan in de W.O.W. blog dan mag je ons een mail sturen om de prijs te claimen. Is de prijs niet tijdig geclaimd dan gaat de prijs naar een ander.

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

89 reacties