Op zoek naar een origineel kraamcadeau, kinder kado of een leuk kado voor iemand anders? Bij Ditverzinjeniet.nl zit je altijd aan het juiste adres. Voor wie het cadeau ook moge zijn. Zelfs een gepersonaliseerde cadeau behoort tot de mogelijkheden. Meestal als ik op de site van Ditverzinjeniet.nl ben dan kom ik al snel leuke dingen tegen. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn gezin. Zo stuitte ik ik op het Donut kussen van Balvi voor mijn dochter die helemaal wild is van Donuts. En laat het nou binnenkort pakjesavond zijn…

Donut kussen van Balvi

Ben je zo dol op het glazuur van donuts dat je er het liefst mee in bed zou willen duiken? Dat kan met het Donut kussen van Balvi. Dit kussen druk je comfortabel onder je hoofd, gooi je naar je vriend als je aandacht wilt of prop je lekker in je rug om lekkerder te zitten. Het donut kussen heeft een vrolijke uitstraling en staat super leuk op je bed, maar is ook heel geschikt voor in de kinderkamer. De kussen is verkrijgbaar in een bruine donut met wit glazuur en sprinkles (dus niet meer de roze zoals wij hebben).

Onze ervaring

Het kussen (38 x 10cm.) zit netjes verpakt in een doorzichtige zak zodat het onderweg niet vuil raakt. Zo blijven de kleuren ook echt mooi en fris. Het kussen is groter dan verwacht, waardoor ze er ook echt lekker op kan liggen nadat ze hem heeft uitgepakt. Wat ik vooral leuk vind aan het kussen is dat het natuurlijk lijkt op haar lievelingssnack maar dat de kleuren ook zo mooi passen bij het plaid op haar bed en de posters aan de muren. Zo is haar hoekje steeds meer een gezellig en knus hoekje aan het worden waar ze ook met haar vriendinnen kan zitten om lekker te kletsen.

Wat geef jij je kind voor pakjesavond?

Geverifieerd door ExactMetrics