Ook in het paars
Thuisleven.com > Lifestyle & Interieur > Unieke kussens en plaids

Unieke kussens en plaids

Afgelopen maart ontvingen wij de sleutels van onze huidige woning. Slechts één plek in het huis voldeed aan onze eisen: de woonkamer. De rest van het huis hebben we behoorlijk onder de schop genomen. Complete ruimtes en plafonds zijn eruit gesloopt om vervolgens weer opgebouwd te moeten worden maar dan naar onze standaarden. Niet omdat het moest, maar vooral omdat we dat zelf wilden. Behalve de woonkamer, daar hoeven we namelijk alleen de muren en plafonds een likje verf te geven. Die woonkamer is echter wel wekenlang onze slaapkamer geweest.

Twee weken geleden was onze slaapkamer echter af en zijn we naar boven verhuisd. Nu is de woonkamer weer zoals het moet zijn en kan ik het eindelijk inrichten. Dat inrichten vind ik onwijs leuk om te doen. Zeker omdat we gekozen hebben voor meubels en een bank met neutrale kleuren. Het zijn de accessoires die kleur moeten toevoegen.

Eenvoud en elegantie

Als je door een winkel loopt ben je geneigd om al snel veel te kopen. Echter omdat ik mijzelf goed ken weet ik dat ik graag de styling in huis eens in de zo’n tijd graag onder handen neem. Echter kost dit tijd en opslagwerk. Daarom kies ik er bewust voor om te minimaliseren in accessoires. Hieronder deel ik twee foto’s waarbij de basis hetzelfde blijft maar ik met een paar kussens een plaid en accessoire op tafel een heel andere look geef op het interieur. Zo eenvoudig kan het zijn!

Ook in het Paars collage

Kussens en plaids

Ookinhetpaars verkoopt unieke kussens en plaids die je interieur een andere uitstraling geven. Vooral opvallend zijn de vele producten die van ecologisch wol, GOTS katoen of zelfs een fairtrade keurmerk hebben op de hele collectie. Zoals de alpacawollen kussens en plaids va nhet Deense merk Elvang. De plaids van Klippan zijn gemaakt van eco-wol of organisch katoen. Duurzaamheid staat namelijk hoog in het vaandel bij Ookinhetpaars. Iets waar we bij Thuisleven.com geheel achter staan en het dan ook extra graag willen benadrukken.

Mijn ervaring / tips

Zoals ik al eerder zei en ook in de foto’s is terug te zijn, bestaat onze basis uit neutrale kleuren. Zo hebben we een leren bank in een lichte tint. Onze meubels zijn hoogglans wit met een notenhouten tint. Perfect om te kunnen combineren met vele kleuren. We hebben er dan ook heel bewust voor gekozen om in de woonkamer een collage te maken van onze eigen foto’s (ja ze zijn allemaal zelf geschoten tijdens vakanties in Italië) in het zwart wit.

Tevens heb ik er zeer bewust voor gekozen om asseccoires uit te kiezen die ook elders in huis bruikbaar zijn. Zo kan de prachtige roze plaid over de bank worden gedrappeerd, in de winter worden gebruikt als dekentje. En als ik de kleur tijdelijk zat ben in de woonkamer dan wissel ik hem op met het plaid wat op bed ligt en komt de plaid daar te liggen. Juist die afwisseling zorgt ervoor dat het huis blijft leven en er geen opslag noodzakelijk is van spullen. Helemaal niet als er ook nog kinderen in huis zijn en je nog meer kunt rouleren…

Hoe breng jij kleur in je leven?

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

3 reacties