Kinderkruk
Thuisleven.com > Kinderen > Kinderkruk van Balvi

Kinderkruk van Balvi

Sinds 1963 is Balvi uit Barcelona de importeur van unieke, originele producten. De designers van Balvi hebben inmiddels jarenlange ervaring opgedaan en komen met regelmaat met een verfrissende nieuwe collectie. De collectie van dit Spaans bedrijf is in te delen in acht categorieën: Keuken, Aan Tafel, Badkamer, Wonen (de kinderkruk bijvoorbeeld), Opbergen, Gifts, Klokken en Fotolijsten. De collectie is tijdloos, verrassend, bruikbaar en bovenal een vast merk in het assortiment van Ditverzinjeniet.nl.

Balvi Koe kinderkruk

Met de Balvi koe kruk haal je een koe in huis zonder het lompe formaat. Bovendien eet deze geen gras en geeft het ook geen melk, hiermee bespaar je dus op de verborgen kosten en zit je niet verbonden aan de tijden van het melken (LOL). De kruk is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren:

Dankzij deze verschillende kleurschakeringen is er altijd wel één die mooi staat in de kinderkamer. Voor kinderen is het een prachtige accessoire. Echter is het ook te gebruiken als krukje, speel- en klimobject. Voor dat laatste is hij niet ontworpen, maar dat zal kinderen er zeker niet van weerhouden.

Onze ervaring

KinderkrukDitverzinjeniet.nl staat bij mij bekend om de snelle levering en ook deze keer word ik niet teleurgesteld. Het krukje is goed verpakt in een doos. De pootjes zitten er los is, deze zijn er ook goed zelf in te draaien. Hier heb ik geen schroevendraaier of ander gereedschap voor nodig gehad.
De kinderkruk is daarna meteen bruikbaar en staat hartstikke leuk in de woonkamer. Extra leuk is natuurlijk de functionaliteit.

Heb jij functionele accessoires in huis?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

7 reacties

  • Deze leuke koe kinderkruk vind ik heel grappig .
    De tekst die er bij staat ook, inderdaad heb je er geen werk mee, alleen af en toe schoonmaken of een ander plaatsje geven( in de wei?) . Ha ha ha!!

  • De titel van de site vind ik al grappig ‘dit verzin je niet’.
    En dan ook nog zo’n leuk krukje, dat verzin je echt niet.
    Dat moet een hit zijn bij kinderen.

  • Hij is stoer 😉 hier een vergelijkbaar model als olifant klaar staan als de box beneden weggaat en de relax stoel naar beneden dan krijgt hij deze op zijn kamer-jungle stijl