Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en vol creatieve energie. HORNBACH begrijpt dit als geen ander en biedt de perfecte speeltuin voor jonge avonturiers: de Kinderwerkplaats. Hier kunnen kinderen tussen 4 en 10 jaar oud zich onderdompelen in een wereld van bouwen, knutselen en ontdekken.

Een professionele aanpak

Bij HORNBACH geloven we in een professionele aanpak, zelfs als het om kinderactiviteiten gaat. In elke Kinderwerkplaats staan ervaren begeleiders klaar om te helpen. Of het nu gaat om het in elkaar zetten van een bouwwerkje of het oplossen van een kleine noodsituatie zoals een omgevallen beker ranja, onze begeleiders staan paraat.

Doe mee en ontdek

In een HORNBACH-vestiging bij jou in de buurt opent de Kinderwerkplaats zijn deuren van 10:00 tot 16:00 uur. Speciaal voor de zondagse bouwavonturiers is de Kinderwerkplaats op zondag 10 december geopend van 12:00 tot 16:00 uur. Je kunt op elk moment aanschuiven, alle benodigde materialen zijn aanwezig, en het beste van alles is: het is helemaal gratis!

Creativiteit in veiligheid

Veiligheid staat voorop bij HORNBACH. Aangezien er in de Kinderwerkplaats wordt gewerkt met lijm en verf, raden we ouders aan om kinderen kleren aan te trekken die vies mogen worden. Ondanks het toezicht van ervaren begeleiders, is deelname altijd op eigen risico.

Kinderwerkplaats – een belevenis voor jonge bouwers

De Kinderwerkplaats van HORNBACH is niet zomaar een knutselruimte; het is een plek waar kinderen de bouwers van de toekomst worden. Doe mee, ontdek de magie van creativiteit en laat je kinderen genieten van de opwinding van het bouwen en creëren. HORNBACH staat klaar om de vlam van inspiratie bij jonge geesten aan te wakkeren.

Kalender Kinderwerkplaats

DatumThema
13 meiMoederdagcadeau
17 juniVaderdagcadeau
28 oktoberHalloween
9 en 10 decemberKerst

Andere Kinderwerkplaats projecten

Kan je niet wachten? Handen uit de mouwen en download hieronder stappenplannen van wat stoere projecten die je zelf thuis kan doen!

Insectenhotel maken (PDF, 1.794 KB)

De insectenpopulatie in ons land staat onder druk. Door een insectenhotel te creëren, bied je de lokale insecten een veilige haven in jouw achtertuin.

Bouw je eigen raket (PDF, 2.790 KB)

Een raket ontwerpen klinkt misschien complex, maar met wat doorzettingsvermogen en basisbenodigdheden zoals een pvc-buis, tape en papier, kun je gemakkelijk je eigen raket construeren. Als een kind een raket kan bouwen, kun jij het zeker ook!

Moederdag (PDF, 2.189 KB)

Hoewel een ontbijt op bed voor Moederdag een klassieker is, kun je dit jaar een extra persoonlijke touch toevoegen. Creëer en decoreer je eigen ontbijttafel met behulp van ons stappenplan en tover een glimlach op het gezicht van je moeder.

Insectenbingo spelen (PDF, 2.589 KB)

Benieuwd naar de insectenwereld in je tuin? Ga op avontuur met onze insectenbingo! Speur naar verschillende insecten en leer interessante feitjes over je favoriete beestjes. Wist je dat er bijvoorbeeld zo’n 350.000 keversoorten zijn? Duik in de wereld van insecten en ontdek meer!

Wil je meer weten over de Kinderwerkplaats bij HORNBACH? Bekijk alle details op de officiële pagina en plan een bezoek voor een onvergetelijke ervaring. Hier staan overigens nog meer leuke DIY projecten om thuis te maken.

Lees ook:

Heb jij de spannende wereld van bouwen en knutselen met de Kinderwerkplaats van HORNBACH al ontdekt?

Foto’s: HORNBACH

Geverifieerd door ExactMetrics