Creëer je eigen toilet-sneeuwman (een winterse DIY).
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Creativiteit (knutselen, kleuren, etc) > Creëer je eigen toilet-sneeuwman (een winterse DIY)

Creëer je eigen toilet-sneeuwman (een winterse DIY)

Terwijl de winter zijn intrede doet, brengen we graag wat speelsheid naar binnen. Waarom niet starten met het maken van je eigen toilet-sneeuwman?

Aan de slag!

Stap 1: verzamel je materialen

Voor één schattige sneeuwpop heb je nodig:

  • 2 volle toiletrollen
  • 1 halfvolle toiletrol
  • Rood lint
  • Oranje papier
  • Zwarte stift of zwart papier
  • Lijm

Stap 2: bouw de sneeuwman

Stapel de toiletrollen op elkaar met de kleinste bovenop. Hier begint het avontuur van je toilet-sneeuwman!

Stap 2: bouw de sneeuwman.

Stap 3: voeg gezichtsdetails toe

Knip uit het oranje papier een wortelvorm en plak deze als neus op de bovenste rol. Maak ogen en knopen met zwarte stift of knip ze uit zwart papier en voeg ze op de juiste plekken toe.

Stap 3: voeg gezichtsdetails toe.

Stap 4: maak het gezellig met een sjaal

Geef je sneeuwman wat warmte door een sjaal te maken met het rode lint. Wikkel het lint rond de onderste rol en laat het nonchalant hangen.

Stap 4: maak het gezellig met een sjaal.

Eindresultaat

Voilà! Daar staat je eigen toilet-sneeuwman, klaar om de winterse sfeer naar je toilet te brengen. Een simpele, leuke en creatieve manier om je huis op te vrolijken tijdens de koude dagen.

Of je nu een gezinsproject hebt of gewoon een moment voor jezelf zoekt, deze DIY sneeuwman is een knusse toevoeging aan je winterdecor. Geniet van het knutselplezier en laat de winterpret beginnen!

Lees ook:

Hoe bewaar jij de toiletrollen voorraad op het toilet?

Foto’s: Miranda de Jong
*affiliate

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

11 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics