Het Villeroy & Boch Christmas Toy’s Delight Dinerbord is een prachtig ontworpen bord dat perfect past bij de kerstsfeer. Het bord heeft een diameter van 27 centimeter en is gemaakt van hoogwaardig porselein. De gedetailleerde illustraties op het bord zijn zorgvuldig met de hand aangebracht en hebben een feestelijke uitstraling.

Het ontwerp van de Christmas Toy’s Delight Dinerbord

Het ontwerp van het Toy’s Delight Dinerbord is geïnspireerd op klassieke kerstspeelgoed, met prachtige details zoals een speelgoedtrein, een kerstboom en een trommel. De kleuren van het bord zijn klassiek kerstgroen en rood, wat bijdraagt aan de feestelijke uitstraling.

Het dinerbord is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook functioneel. Het is groot genoeg om een maaltijd op te serveren en is geschikt voor gebruik in de magnetron en vaatwasser. Dit maakt het bord perfect voor dagelijks gebruik tijdens de kerstperiode.

Een nadeel van het bord is dat het vrij zwaar is, wat het lastig maakt om het voor langere tijd vast te houden. Ook is het bord vrij duur, waardoor het voor sommigen misschien niet betaalbaar is.

Conclusie Toy’s Delight Dinerbord

Over het algemeen is het Villeroy & Boch Christmas Toy’s Delight Dinerbord een prachtig kerstbord dat een vleugje elegantie en charme toevoegt aan de kersttafel. Het is niet alleen functioneel, maar ook een waardevolle aanvulling op de kerstcollectie. Aanbevolen voor degenen die op zoek zijn naar een prachtig en hoogwaardig kerstbord.

Lees ook:

Gebruiken jullie kerstservies?

Foto’s: Miranda de Jong

Geverifieerd door ExactMetrics