Review Villeroy & Boch Christmas Toy's Delight Dinerbord.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Servies en toebehoren > Review Villeroy & Boch Christmas Toy’s Delight Dinerbord

Review Villeroy & Boch Christmas Toy’s Delight Dinerbord

Het Villeroy & Boch Christmas Toy’s Delight Dinerbord is een prachtig ontworpen bord dat perfect past bij de kerstsfeer. Het bord heeft een diameter van 27 centimeter en is gemaakt van hoogwaardig porselein. De gedetailleerde illustraties op het bord zijn zorgvuldig met de hand aangebracht en hebben een feestelijke uitstraling.

Het ontwerp van de Christmas Toy’s Delight Dinerbord

Het ontwerp van het Toy’s Delight Dinerbord is geïnspireerd op klassieke kerstspeelgoed, met prachtige details zoals een speelgoedtrein, een kerstboom en een trommel. De kleuren van het bord zijn klassiek kerstgroen en rood, wat bijdraagt aan de feestelijke uitstraling.

Het dinerbord is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook functioneel. Het is groot genoeg om een maaltijd op te serveren en is geschikt voor gebruik in de magnetron en vaatwasser. Dit maakt het bord perfect voor dagelijks gebruik tijdens de kerstperiode.

Een nadeel van het bord is dat het vrij zwaar is, wat het lastig maakt om het voor langere tijd vast te houden. Ook is het bord vrij duur, waardoor het voor sommigen misschien niet betaalbaar is.

Conclusie Toy’s Delight Dinerbord

Over het algemeen is het Villeroy & Boch Christmas Toy’s Delight Dinerbord een prachtig kerstbord dat een vleugje elegantie en charme toevoegt aan de kersttafel. Het is niet alleen functioneel, maar ook een waardevolle aanvulling op de kerstcollectie. Aanbevolen voor degenen die op zoek zijn naar een prachtig en hoogwaardig kerstbord.

Lees ook:

Gebruiken jullie kerstservies?

Foto’s: Miranda de Jong

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Ik heb (nog) geen kerst maar vind de kerstserviezen van Villeroy & Boch erg mooi. Ook hebben ze van beschilderd metaal een hele decoratieve balans/schommel voor op tafel met de kerstman in slee en de rendieren ervoor.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics