By Xanne maakt met heel veel liefde en plezier unieke en (haast allemaal) handgemaakte producten. Aangezien het overgrote gedeelte met de hand gemaakt wordt, kun je je vast en zeker voorstellen dat de mogelijkheden eindeloos zijn. In samenwerking met By Xanne mocht ik voor Evi een mooi setje uitzoeken in de shop en showen we dat graag in dit artikel.

Prematuren kledingBy Xanne

De webshop valt mij op aangezien er heel erg veel keuze is aan prematuren kleding. Waar ik bij mijn oudere kinderen veel moeite heb moeten doen om prematuur kleding te bemachtigen, is er nu een breed scala aan kleding. Opvallend zijn de overslagtruitjes. Een hele goede keuze als ervaren prematuur mama weet ik namelijk als geen ander hoe fijn deze truitjes zijn. Een prematuurtje heeft namelijk meestal nog wat plakkertjes op de borst en is vaak belast met een infuus.

Zodra er een infuusje in het armpje zit van de baby is een gewoon truitje geen doen. Met een omslag truitje kun je het armpje waar geen infuus in zit het truitje aantrekken, en bij het armpje waar het infuusje aan zit het armpje bij de schouder omslaan zodat deze niet bloot ligt. Met een beetje tape kun je dan het truitje dicht plakken en heeft je kindje het toch lekker warm.

Zodra het infuusje eruit is kan de kleding uiteraard gedragen worden zoals je bij voldragen kinderen dat ook zou doen. By Xanne heeft een mooi overzicht gemaakt met de maten én de draagtijd an de zwangerschap. Toch kan ik er zelf bij zeggen dat het een indicatie is en je ook een beetje het gewicht van je kleintje in de gaten moet houden. En kies liever een maatje te groot dan te klein, want ze groeien snel die ukkies.

Babykleding

Heeft je kindje maat 50 tot en met 74 dan kun je shoppen tussen de handgemaakte babykleding. Hier kun je shoppen per categorie (dus truitjes, broekjes, rompers, etc.) maar ook op maat en geslacht. Dat shopt lekker makkelijk toch?

Overige artikelen

En dan zijn er nog alle andere artikelen in de webshop zoals hydrofielen, dekens, beddengoed, vlaggenlijnen, kinderstoel kussens, dierenkrukjes, loopfietsen, bijtspeelgoed, etc. Je kunt al deze artikelen per categorie bewonderen maar als je liever voor een bepaalde prijs kijkt is dat ook mogelijk in de categorie (kraam)cadeautjes.

Mocht je nou op zoek zijn naar een leuk cadeau voor jezelf en/of iemand anders maar staat het niet in de shop, neem dan contact op met By Xanne. By Xanne wilt namelijk graag met je meedenken en indien nodig een passend ontwerp maken. Uitdagingen en nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Mede doordat er steeds gezocht wordt naar nieuwe, leuke items verandert het aanbod dan ook regelmatig in de shop.

Alles wat door By Xanne verkocht wordt, is met de hand gemaakt (voornamelijk in Nederland). De materialen die gebruikt worden voor de producten worden met veel zorg en liefde uitgekozen.

Onze ervaring

By Xanne

Dat de keuze reuze is blijkt maar weer. Het heeft dan ook even geduurd voor we een keuze hebben kunnen maken. Uiteindelijk viel ons oog op een romper met lange mouwen, een truitje, broekje, muts en sloffen van F&D die allemaal bij elkaar matchen. Waarom we hiervoor gekozen hebben?

Onze dochter heeft het niet graag koud. En daarmee bedoelen we dat ze dus net zolang blijft wriemelen en geluiden blijft maken tot we haar oppakken of ze de plek warm heeft gekregen. In slaap vallen met de kou lukt haar dan ook niet en uiteindelijk is ze over haar slaap heen met alle gevolgen van dien. Waarschijnlijk een klein na-effect van het warmtebedje in het ziekenhuis. Enfin met de kledingkeuze moeten we hier altijd wel rekening mee houden. Nu de warmte en kou zich behoorlijk afwisselen hebben we gekozen voor dit setje juist omdat er makkelijk iets uit- en aan te trekken is. Dus met warm weer draagt ze alleen de romper met een broekje en bij koud weer gaat het truitje ook aan. Is het nog wat kouder, in de avond bijvoorbeeld, dan kan de muts op en de slofjes aan.

Op deze manier hebben we de afgelopen weken heel veel plezier gehad van het setje. In die weken heeft onze dame echter ook een gigantische groeispurt gemaakt en ziet ze er langzaam wel iets uit als een rollade, haha. Echt lang zal ze dan ook niet meer met dit setje doen.

Nadat we de bestelling hebben gedaan heeft By Xanne er een waar feestje van gemaakt voor ons. De kleding is namelijk uiterst mooi verpakt en op de bus gegaan. Bij ontvangst hebben we dan ook een beetje het gevoel gehad een extra kraamcadeautje te hebben ontvangen.

Lees ook:

Zou jij een op maat gemaakt artikel bestellen of willen krijgen?

Geverifieerd door ExactMetrics