Tapasbrood en Italiaans brood met heerlijke dips.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Borrelhapjes / snacks > Tapasbrood en Italiaans brood met heerlijke dips

Tapasbrood en Italiaans brood met heerlijke dips

Bij spellenavonden hebben we graag iets te eten. Sinds dit jaar zijn we op de duurzamere tour en dat geld ook voor hetgeen we eten. Dankzij de Sustainable box van Kroon op het Werk werd ik verblijd met een Tromp & Rueb Appelazijn en ik moest gelijk denken aan een heerlijke dip voor het lekkere Tapasbrood en Italiaans brood dat we gekregen hadden met Kerstmis.

Tapasbrood en Italiaans brood

Met kerstmis kreeg ik een Bakmix voor tapasbrood en Bakmix voor Italiaans brood. De broden zijn heel makkelijk zelf te maken en ik heb ze geserveerd met 3 dipjes:

  • Olijfolie met wat kruiden, kant en klaar gekocht.
  • Olijfolie met chillipeper, kant en klaar gekocht.
  • Vinaigrette met appelcider azijn, zelf gemaakt en het recept deel ik hieronder.

Vinaigrette met Tromp & Rueb Appelazijn

Benodigdheden:

  • 2 eetlepels sjalotten, fijn gesnipperd.
  • 1 theelepel knoflook, fijn gesnipperd.
  • 1 theelepel mosterd.
  • 1 eetlepel honing.
  • 60 ml Tromp & Rueb appelazijn.
  • 120 ml extra virgine olijf olie.

Bereidingswijze:

Voeg alle ingrediënten in een bakje en mix het met de staafmixer tot een gladde massa. En klaar is de Vinaigrette met appelazijn.

Over Tromp & Rueb Appelazijn

Tromp & Rueb Appelazijn is een product ontstaan uit dubbele fermentatie. Appelsap van verschillende appelsoorten wordt gefermenteerd tot appelcider en vervolgens tot appelazijn. De Tromp & Rueb Appelazijn is heerlijk fruitig en de basis van ieder gezond gerecht. Appelazijn is een smaakmaker en smaakversterker, en het zoetje-zuurtje doet het goed in verschillende gerechten. Het product zit in een 100% gerecyclede PET-fles en is ook volledig recyclebaar. 

Tromp & Rueb azijn wordt gebrouwen in onze fabriek van ons familiebedrijf Burg Group te Heerhugowaard. Tromp & Rueb is een trotse partner van de Nierstichting.

Lees ook:

Dip jij graag brood?

#hetgeheimvaneenscheutjeazijn #smaakmaker #trompenrueb

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics