Verse roomkaas brood met gepofte (geiten)kaas en Ceder Pink Rose. (1)
Thuisleven.com > Eten en drinken > Verse roomkaas brood met gepofte (geiten)kaas en Ceder Pink Rose.

Verse roomkaas brood met gepofte (geiten)kaas en Ceder Pink Rose.

In de Foodybox tref ik Old Amsterdam Verse Roomkaas aan waarmee ik een heerlijk brood ga maken. Ook zie ik Cheesepop gepofte Gouda kaas en gepofte Geitenkaas in de doos. Heerlijk om samen met de Ceder, die ook in de doos zit de avond in te gaan… In dit artikel deel ik graag wat meer info over de artikelen en deel ik het recept voor een heerlijke verse roomkaas brood. Snel verder lezen dus…

Verse roomkaas brood.

Ingrediënten:

  • 350 gram tarwebloem.
  • 2 eetlepels olijfolie.
  • 10 gram gedroogde gist.
  • 1 pakje Old Amsterdam Verse Roomkaas.
  • 1 snuf zout.

Bereidingswijze:

Kneed in een keukenmachine met de mixer de bloem met een flinke snuf zout, de olijfolie, de gist en 200 ml handwarm water tot een soepel deeg. Vorm een bal van het deeg en laat onder een schone theedoek op kamertemperatuur rijzen.

Duw het deeg plat en rek het uit tot een lap van iets minder dan 40 centimeter lang. Leg het deeg op de bakplaat. Maak in het middenin een mooie gleug. Lepel de Verse Roomkaas uit de verpakking en smeer dit in de gleuf en iets erbuiten. Laat het brood afgedekt nogmaals 1 uur rijzen.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het brood in een voorverwarmde oven in 20 minuten goudbruin en gaar.

Over Old Amsterdam Verse Roomkaas.

Old Amsterdam Verse Roomkaas is een frisse, zachte roomkaas gemengd met fijn geraspte Old Amsterdam. Nu verkrijgbaar in de smaken Original en Bieslook. De karaktervolle smaak is heerlijk op een rustiek stokbrood of luxe cracker. Zo maak je de borrel of lunch écht speciaal.

Verse roomkaas brood met gepofte (geiten)kaas en Ceder Pink Rose. (1)

Over Cheesepop gepofte Gouda kaas & gepofte Geitenkaas.

Cheesepop is het enige 100% kaasbolletje dat door het unieke poffen verrassend luchtig en knapperig is. Je blijft ervan eten. Lekker uit het vuistje bij de borrel. Of om in de keuken mee te variëren, bijvoorbeeld als topping op je salade, carpaccio of als crouton in je soep. Verkrijgbaar in verschillende lekkere kaassoorten.

Over Ceders Pink Rose.

Ceder’s is een heerlijk gedistilleerd alcoholvrij alternatief voor gin, gemaakt van zowel klassieke ginkruiden als van de meest exclusieve aromatische botanicals uit het Cederberg-gebergte, in de Zuid-Afrikaanse West-Kaap. Aan het distillaat werd het zuiverste Zweedse water toegevoegd. Het resultaat? Een serie prachtige non-alcoholische gins. Ceder’s is verkrijgbaar in vier verfijnde smaken: Classic (floraal), Crisp (verfrissend), Wild (kruidig) en Pink Rose (zoet). Welke Ceder’s je ook kiest, het is de ideale basis voor de meest uiteenlopende soorten cocktails.
De bijzondere smaakervaring komt door de combinatie van klassieke gin-botanicals, zoals jeneverbes en koriander, met verfrissende hints van onder meer geranium, citrus, komkommer, kamille en Kaapse bloemen.

Verse roomkaas brood met gepofte (geiten)kaas en Ceder Pink Rose. (1)

Lees ook:

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

1 reactie