Boomerang mei 2021

Boomerang highlights mei 2021.

Scooby-Doo en Raad de Clou.

Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende zijn weer terug met tal van nieuwe avonturen in een moderne setting en met een humoristische twist! In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, waaronder Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman!

Bekijk de nieuwe afleveringen vanaf 3 mei elke dag om 15:00 uur, alleen bij Boomerang!

Flap de Hond.

Boomerang mei 2021

Flap is een lief klein hondje. Het soort vriend waar je alleen maar van kunt dromen. Hij is misschien klein van stuk, maar hij heeft doorzettingsvermogen en is dapper. Daarnaast is hij een kei in het uitvinden van unieke gadgets die hem de extra kracht en moed geven om allerlei obstakels te overwinnen.

De nieuwe avonturen van Flap de Hond zie je vanaf maandag 24 mei elke dag om 17:30 uur bij Boomerang!

Grizzy en de Lemmings.

Terwijl Grizzy het zichzelf makkelijk heeft gemaakt in het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen, laten de Lemmings hem maar niet met rust. In Grizzy en de Lemmings zetten de op het eerste gezicht schattig en onschuldig lijkende Lemmings de boel op zijn kop. Het huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de Lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten.

De gloednieuwe afleveringen van Grizzy en de Lemmings zie je vanaf 10 mei elke dag om 18:25 uur bij Boomerang.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

22 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics