Bamigo een nieuw en inspirerend kledingmerk anders dan alle andere
Thuisleven.com > Fashion > Bamigo een nieuw en inspirerend kledingmerk anders dan alle andere.

Bamigo een nieuw en inspirerend kledingmerk anders dan alle andere.

Kleding van o.a. katoen absorberen vocht, dat wilt ook zeggen dat transpiratie in de kleding terecht komt. Ofschoon je nog zo je best doet met wassen uiteindelijk zullen er permanente licht, gele vlekken zichtbaar blijven. Persoonlijk vind ik dit toch wel een afknapper, zeker als iemand zijn armen omhoog doet. Laat staan dat je iemand wilt zien met rare vlekken in zijn ondergoed. Om dit ongemak te voorkomen kies je voor Bamigo. Een nieuw en inspirerend kledingmerk anders dan alle andere!

Waarom Bamigo.

Bamigo maakt zijn kleding van Bamboe. Say What???
De bamboe vezels zijn uitermate geschikt om textiel mee te maken. Hier hangen overigens meerdere voordelen aan. Onderkleding van Bamigo neemt namelijk niet alleen tot 7 x keer meer vocht op, maar is strijkvrij en 100% afbreekbaar. Dit resulteert niet alleen in textiel dat zijdezacht is maar heeft ook anti-bacteriële en anti-transpirerende werking. Bovendien belasten wij op deze wijze het milieu een stuk minder. En dat laatste zegt ook wat gezien het veranderende klimaat…

Prijs.

Uiteindelijk is vaak de prijs het doorslaggevend argument voor de koop van een artikel. Is iets te duur dan ben je al snel geneigd naar artikelen die minder kosten, ondanks dat het milieu daarmee belast wordt. Heeft het een goede prijs-kwaliteit verhouding dan wil je het wel eens uittesten. En zo zaten wij ook in die race. Na wat wikken en wegen besloten wij een aantal maanden geleden een set shirts en sokken uit te testen. En wat blijkt; na vele wasbeurten voelen de shirts nog steeds heerlijk zacht aan. Net een tweede huid. Ook de sokken zijn nog steeds piekfijn in orde. Echter om voor onszelf een beter beeld te creëren waren wij zo impulsief om ook een ander paar sokken en shirts (van dezelfde prijs) aan te schaffen. Het verschil na deze paar maanden is wel degelijk zichtbaar (zie foto’s).

Mocht je dus op zoek zijn naar een kwalitatief en milieubesparend artikel, hetzij voor jezelf hetzij als cadeau denk dan zeker aan Bamigo!
Weet je niet helemaal de maat of smaak van de ontvanger overweeg dan een cadeaubon. Er zijn verschillende opties, dus zeker de moeite waard.
Wil je meer weten over dit leuke merk? Kijk dan eens op Bamigo
En nu maar hopen dat er ook een vrouwenlijn ontwikkeld wordt…

Lees ook:

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

2 reacties