Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Man > Lacoste heren pyjama

Lacoste heren pyjama

De periode van korte broeken en shirtjes is nu toch echt wel voorbij. Niet alleen overdag is de temperatuur behoorlijk gedaald, ook ’s nachts is het flink kouder. Zo koud dat het wel op vorst lijkt. Brrrr. Daarmee is de tijd voor warmere kleding dan ook weer aangebroken. Dat zelfde geld voor pyjama’s. En wij hebben het geluk dat we de Lacoste heren pyjama mogen testen. Ben je benieuwd naar onze bevindingen, lees dan snel verder…

Hemdvoorhem

De webshop Hemdvoorhem is niet geheel vreemd voor Thuisleven. Zo hebben we al een prachtig overhemd van het merk Olymp mogen verslaan, een winactie georganiseerd en recentelijk Falke wandelsokken mogen testen. Elke keer weer ben ik onder de indruk van de service. Zo is o.a. het gratis stylingadvies een fantastisch concept. Maar ook de kwaliteit en de snelle levering zijn een absoluut topprestatie van HemdvoorHem. En ook nu word ik niet teleurgesteld. De pyjama is namelijk al één dag later bezorgd. Wow!

Lacoste heren pyjama

Wat ik vooral belangrijk vind aan een pyjama is de stof. Deze moet heerlijk zacht zijn, immers lig ik graag tegen mijn partner aan en heb ik geen zin in een ruwe scrub party. Dat is met deze pyjama meteen een schot in de roos. Mijn vriend heeft als kritisch punt dat de pyjama warm, maar niet te warm is. Na een aantal avonden op de bank hangen in pyjama en een aantal nachten slapen merkt hij dat de pyjama ook hierin perfect is. Kortom hij voldoet aan alle wensen die we hadden bij de aanschaf van een pyjama.

Over Lacoste

Lacoste is een Frans kledingbedrijf, dat is opgericht door René Lacoste in 1993, een beroemde tennisspeler, en André Gillier. Het kledingbedrijf produceert en ontwerpt niet alleen kleding, maar ook schoeisel, parfum en monturen over de hele wereld. Mocht je iets van Lacoste tegen komen dan zul je het vast en zeker herkennen aan de beroemde groene krokodil, die ze als logo gebruiken. Dit logo is een verwijzing naar de bijnaam le Crocodile van René Lacoste.

Welke nachtkleding draag jij als man of draagt je man/partner/vriend?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Mijn man draagt een boxershort en een tshirt, alleen in de winter als het echt koud is draagt ie nog een joggingbroek maar geen pyjama’s

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics