Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Man > Nog even snel een outfit scoren voor mijn man

Nog even snel een outfit scoren voor mijn man

Er komen binnen kort een paar feestjes aan en ofschoon ik voor de kinderen en mijzelf al nieuwe outfits heb gescoord is, blijkt mijn partner niks nieuws in zijn kast te hebben hangen. De arme stakker… Gelukkig is dat geen enkel probleem aangezien ik zijn maat en smaak weet en wat tijd over heb vandaag om een aantal leuke outfits te scoren. Aangezien ik het shoppen van kleding in een fysieke winkel echt verschrikkelijk vind (niet de juiste maat, verkopers die zichzelf opdringen, zie je iets leuks blijkt het voor het andere geslacht te zijn, telefoon die tussen door af gaat maar wel belangrijk is (iets met werk enzo) en ga zo nog maar even door) shop ik dan ook graag online. Zelfs voor herenkleding. Gelukkig is dat in deze moderne maatschappij geen enkel probleem.

Jack and Jones kleren

Omdat ik de Jack and Jones kleren zo trendy vind zoek ik een website op die dit merk verkoopt en lekker betaalbaar is. Want waarom zou je meer betalen als het niet nodig is? Binnen een mum van tijd heb ik een webshop geopend en zie het ene na het andere leuke Jack and Jones item voorbij komen. Niet alles in de stijl van mijn partner maar een aantal dingen toch wel degelijk. Zo shop ik wat poloshirts, een paar korte broeken, lange broeken, blazers en zelfs een paar schoenen. Helaas hebben ze geen overhemden, iets waar mijn partner eigenlijk dagelijks mee rondloopt. Maar dat wisten we al van dit merk. Gelukkig kan ik daarvoor terecht bij een ander merk. Zo makkelijk kan shoppen zijn. Nu alleen nog even wachten tot alles binnen is.

Van het geld dat we uitsparen kan er een ijsje gekocht worden, geen overbodige luxe met dit weer. Of zoals mijn kinderen zouden zeggen “een basisbehoefte met dit weer”.

Lees ook:

Shop jij liever kleding in een winkel of online?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics