Het is weer Lente. Dat is te zien aan de planten, de bomen en de vrolijkheid van mensen. Zelfs de dikke en veelal donkere kleding is weer in de kasten aan het verdwijnen. Ben jij daar ook al lekker fanatiek mee bezig? Ruim dan de donkere kleuren nagellak ook maar op want ook hierin zijn lekkere frisse kleuren beschikbaar. Kijk maar eens naar de nieuwe collectie van FABY nails.

Baby Smile

Met de naam Baby Smile denk je al snel aan een lieve vrolijke kleur en dat is ook precies wat je kunt verwachten bij deze FABY naggellak. De nagellak heeft namelijk een licht beige kleur en is daarmee heerlijk subtiel en elegant. Tevens heeft de nagellak een matte afwerking, waardoor je helemaal mee kan zijn met de matte trend van deze zomer. Makkelijk te combineren bij haast alle outfits en, vind ik dan, een prachtige eye-catcher.
Inhoud potje: 15 ml.

The Comedian

Bij deze naam denk ik al snel aan iets dat grappig is. Dat blijkt dan weer niet het geval te zijn. The Comedian nagellak vind ik namelijk heel erg lief ogen. Het geeft een klassieke look waarmee je altijd prachtig straalt. Omdat de kleur een licht paarse tint geeft is het niet met alle outfits goed te combineren.
Inhoud potje: 15ml.

FABY nails

Wat mij vooral aanspreekt bij dit merk is toch wel de vriendelijkheid van de producten. Zo zijn de producten 10-free, dat houdt in dat ze vrij zijn van 10 schadelijke stoffen, ze zijn absoluut niet getest op dieren, 100% Halal (nooit geweten dat er nagellak is dat niet 100% Halal is) en zijn ze 100% vegan.

Volg deze stappen voor een langhoudende manicure en gezonde nagels:

  1. Begin met het aanbrengen van de FABY base coat die bij jouw nagels past, op gereinigde, droge nagels met teruggeduwde nagelriemen.
  2. Breng 2 dunne laagjes FABY nagellak aan. Trek de kleur hierbij mooi door tot over de rand van de nagel.
  3. Foutje gemaakt? Corrigeer dan met de Corrector Pen.
  4. Werk af met een laagje FABY Top Coat voor een lange houdbaarheid en een extra glanzend resultaat.
  5. Of gebruik de FABY Top Coat Fast Dry voor een extra snel droog en duurzaam resultaat.
  6. Om je nagellak sneller te doen drogen, breng je 2 druppels Drop Dry nagellaksneldroger aan.

Krijg jij al zin om je nagels te lakken?

Geverifieerd door ExactMetrics