Altijd-goed cadeaus
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Verjaardag > Altijd-goed cadeaus voor iemands verjaardag

Altijd-goed cadeaus voor iemands verjaardag

Viert iemand in jouw omgeving binnenkort zijn of haar verjaardag? Dan is het een goed idee om alvast na te gaan denken over een passend cadeau. Dit is in sommige gevallen makkelijker gezegd dan gedaan, want het uitzoeken van een geschikt cadeau voor iemands verjaardag kan nog best lastig zijn. Als jij maar weinig inspiratie hebt, kan het daarom een goed idee zijn om te kiezen voor een altijd-goed cadeau. Met deze cadeaus ben jij er vrijwel van verzekerd dat het cadeau gewaardeerd gaat worden door de jarige. Benieuwd naar deze altijd-goed cadeaus? Lees dan snel verder, want wij vertellen het je in dit artikel!

Ballon en kaart

Waar je iemand natuurlijk altijd mee kunt verrassen op een verjaardag, zijn ballonnen. En dan niet zomaar wat ballonnen, maar vooral helium ballonnen zijn hiervoor geschikt. Er zijn veel mogelijkheden voor leuke ballonnen voor iemands verjaardag, dus je hebt het voor het uitkiezen. Een ballon versturen als cadeau voor iemands verjaardag is dus zeker een aanrader. Je wilt natuurlijk wel laten weten dat deze verrassing van jou afkomstig is. Het is daarom een leuk idee om er ook een persoonlijk kaartje aan toe te voegen. Online zijn hier al heel veel mogelijkheden voor. Schrijf een persoonlijke tekst en feliciteer de persoon in kwestie met zijn/haar verjaardag. Zodra de ballonnen worden bezorgd bij de jarige, weet deze persoon gelijk dat het van jou afkomstig is. Ballonnen met een persoonlijke verjaardagskaart zullen vaak enorm gewaardeerd worden en een glimlach op het gezicht van de jarige toveren.

Chocolade

Een ander altijd-goed cadeau voor een verjaardag, is chocolade. Want zeg nou zelf, wie houdt er nu niet van chocolade? Enorm veel mensen zijn dol op chocolade. Weet jij toevallig of de jarige hier ook van houdt? Als dit het geval is, is chocolade een goed cadeau voor een verjaardag. Dit hoeft dan niet een chocoladereep te zijn, je kunt ook kiezen voor wat luxere chocolade cadeaus. Als de jarige een chocolade liefhebber is, komt dit cadeau zeker op de juiste plaats terecht.

Cadeaupakket

Jij kent de jarige vast goed. Je weet dan ook vast wel waar deze persoon wel en niet van houdt. Verzamel wat ideetjes waar de persoon van houdt en maak op basis hiervan een cadeaupakket. Je kunt dan allerlei dingen toevoegen aan het pakket dat de jarige leuk zou vinden. Denk aan bijvoorbeeld iets lekkers als chocolade, een heerlijke douchefris, fles drank en ga zo maar door. Je kunt het helemaal zelf bepalen. Vind je het lastig om zelf een leuk cadeaupakket samen te stellen? Dan kun je er ook voor kiezen om een kant en klaar cadeaupakket aan te schaffen. Deze zijn namelijk tegenwoordig ook veel online te koop.

Bon

Waar je ook zeker weten goed mee zit bij een verjaardag, is met een bon. Tegenwoordig zijn er namelijk veel verschillende soorten cadeaubonnen te koop. Bedenk waar de jarige vaak iets koopt. Wellicht heeft deze persoon wel een favoriete winkel of webshop waar hij/zij graag dingen koopt. Dan komt een bon van deze winkel of webshop natuurlijk hartstikke goed van pas. Dit is dan ook zeker een altijd-goed cadeau, want je weet zeker dat deze bon dan gebruikt gaat worden.

Als je iemand een cadeau geeft op zijn/haar verjaardag, hoop je uiteraard dat deze persoon het cadeau leuk zal vinden. Als je weinig inspiratie hebt en het lastig vindt om een geschikt cadeau uit te zoeken, is het kiezen voor een van de altijd-goed cadeaus zeker een goede keuze.

Lees ook:

Welke altijd-goed cadeaus zijn bij jou ook daadwerkelijk altijd goed?

gastbloggerthuisleven

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

11 reacties

 • Ook ik vind het leuk om cadeaubonnen te krijgen en te geven. Maar met een cadeau blijft hoe dan ook, het gebaar is aardig. Een persoonlijk cadeau vind ik warmer en raakt me.

 • Ik heb altijd kleine pakketjes in huis. Leuke zakjes met een reep chocola, een douchecreme of bodymilk (in man en vrouw uitvoering) of een lekkere zeep.
  Altijd handig en je kunt nooit een cadeautje vergeten.

 • Ik hou niet van cadesubonnen.
  Altijd bang dat ik ze kwijt raak, ze verlopen , of de winkel failliet gaat…
  Ik geef daarom liever geld dan een bon.
  Ballon en cadeaupakketje zijn idd ook leuk! Sws heel leuk om leuke post op je verjaardag te krijgen! Of om het te geven 🙂

 • Een cadeaubon valt altijd goed in de smaak, als je dit iemand geeft op een verjaardag Groetjes Anneliese de Waal

 • Vind zelf een ballon met ballonnetjes erin en erop en cadeau(tjes) en briefgeld erin echt heel leuk.
  Een keer meegemaakt: magisch..

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics