Meestal als wij een dagje weg gaan, neem ik een aangepast EHBO kitje mee voor onverwachtse gebeurtenissen. Zo zijn pleisters, ontsmettingsmiddel, pijnstillers (voor jong en oud), allergietabletten en de astmamedicijnen niet weg te denken als we op pad gaan. Daarna wordt er nagedacht waar we heen gaan. Zo neem ik bij een bezoek aan de bossen een flacon met DEET mee, dat is niet alleen handig tegen muggen maar schrikt ook bijen, wespen en teken af. En sinds vorig jaar heb ik nog iets extra’s op zak en dat blijkt echt hét hulpmiddel te zijn tegen heel veel dingen.

Ofschoon we ons namelijk zo goed mogelijk voorbereiden kun je niet altijd alles voorkomen. Zo kan het dus voorvallen dat een van de kinderen spontaan in de brandnetels staat, er een wesp is beland in een mouw en deze steekt of dat ze met blote voeten in het gras staan waar een mier ineens een hapje neemt in de teen van een van de kids…
Allemaal geen plezante gebeurtenissen en ofschoon ik normaal gesproken overal wel een middeltje voor heb (bijvoorbeeld azijn tegen de reactie op brandnetels), heb ik dit gewoonweg niet bij de hand als we op pad gaan. Met de AfterBite (kids) is dit verleden tijd. Hieronder lees je namelijk waarom.

AfterBite classic

After bite verzorgt en verzacht de huid na insectensteken, beten of na aanraking met brandnetels e.d. After Bite is een vloeistof in handige penvorm.
Gebruiksaanwijzing:

Voor gebruik goed schudden. Bij voorkeur binnen 5 minuten na de steek of beet de huid ruim aanstippen met de After Bite pen. Indien gewenst herhalen. De huid niet afdekken totdat de vloeistof is ingetrokken. Uitsluitend voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar.

AfterBite kids

After Bite Kids de huid bij insectensteken, bij beten van wespen, bijen, mieren, kwallen, muggen, dazen en bij brandnetels. Deze formule is op basis van natuurlijke ingredienten (Tea Tree Oil, Eucalyptus, Vitamine E, Aloë Vera) en is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van kleinere kinderen. After Bite Kids bevat geen ammonniak wat het product bijzonder geschikt maakt voor de tere huid van baby’s.
Gebruiksaanwijzing:
Bij voorkeur binnen 5 minuten na de steek of beet de huid ruim aanstippen met de After Bite Kids gel. Indien gewenst herhalen. Huid niet afdekken totdat de gel is ingetrokken.

Info en waar te koop

AfterBite kids is o.a. te koop bij Bol.com voor € 6,99
AfterBite classic is o.a. te koop bij Bol.com voor € 6,99

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics