Louis Widmer zonnebescherming
Thuisleven.com > Verzorging > Zonbescherming > Louis Widmer dermatologische zonnebeschermingsproducten

Louis Widmer dermatologische zonnebeschermingsproducten

Nu de lentezon zich weer heeft laten zien trekken we er allen massaal op uit. Dat erop uit trekken ziet er dit jaar alleen iets anders uit dan anderen jaren i.v.m. Corona. Zo zijn de (verre) reizen opgeschort en leven we vooral in de tuin en om huis. Toch zijn ook daar goede zonnebeschermingsproducten noodzakelijk. De producten van Louis Widmer kennen we wellicht nog wel uit eerdere reviews. Nu heeft het merk er 2 prettige producten bij: Sun Protection Face 50+ en ALL DAY 30.

Louis widmer zonnebescherming
Ook vanuit de hangmat in de tuin is het belangrijk je goed in te smeren

Sun Protection Face 50+ (vegan)

De nieuwe Sun Protection Face 50+ is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Dankzij de hoge beschermingsfactor heb je een zeer goede bescherming. Tevens beschermt het de huid, oceaan én het milieu! Je herkent dit aan het blauwe rondje op de verpakking. De crème is geparfumeerd en ongeparfumeerd verkrijgbaar en wordt aanbevolen voor:

  • Iedereen die een hele hoge bescherming én anti-ageing dagverzorging in één tube wenst.
  • CityProtection: de perfecte bescherming in de stad dankzij de slimmer 2-in-1 formule.
  • Bij een hele lichte huid, gevoelig voor de zon en bij zwangerschap.
  • Bij sterke blootstelling aan de zon zoals in de bergen of in tropische landen.
  • Na therapeutische behandelingen of na een dermatologische ingreep.

ALL DAY 30

De ideale zonnebescherming voor de vette huid en bij zonneallergie is toch wel de ALL DAY 30 van Louis Widmer. Deze zonnebrandcrème heeft een licht en niet-vette textuur. Het smeert zich makkelijk en homogeen uit en trekt snel de huid in dankzij de liposomale technologie. Het is bijzonder doeltreffend en waterbestendig. Ideaal geschikt voor mensen met een vegan leefstijl.

Denk je ook aan de speciale zonnebeschermingsproducten voor je baby/kind en een after sun?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics