De feestdagen staan voor de deur. Voor sommige is deze periode een periode van stress. Stress over de Sinterklaas cadeautjes, de Kerstsurprise, wat er gekookt moet worden, hoe en wanneer je huis versierd moet worden, etc, etc. De meesten zullen dan ook maar weinig tijd spenderen aan de periode erna. Toch is nu wellicht het juiste moment om hier eens bij stil te staan. Want na Oud-en-Nieuw, komen die lange, koude, donkere periode die januari en februari heten. Gelukkig voor ons is er (naast carnaval) nog een leuke feestdag die het hart een beetje kan warmen. En de rest ook.

Een beetje romantiek sterkt het hart

Want tijdens de donkere maanden helpt een beetje romantiek uitstekend tegen lange koude nachten. En met hulp van YourSurprise, is een romantisch avondje organiseren voor je partner een appeltje, eitje. Zo mocht ik voor deze blog een aantal producten uitzoeken die ongetwijfeld zullen leiden tot een heerlijke avond samen. En zo ben ik nu al bezig met mijn Valentijnverrassing te plannen.

Het perfecte Valentijn plannetje

Ik ben van plan om mijn man na een dag hard werken, als volgt te verrassen met een perfecte Valentijn. Eerst begin ik met een lekkere maaltijd. Ik weet nog niet precies wat, maar ik denk een lekker pasta, begeleid door bruschetta en een heerlijke gemengde salade. Terwijl de kids zich maar lekker voor de buis planten voor een extra lange film, laat ik het bad alvast vol lopen. Ondertussen zet ik een fles Champagne in ijs klaar tezamen met de twee individueel gegraveerde glazen die ik mocht uitzoeken bij YourSurprise. Nadat we samen “uit gebubbeld” zijn, krijgt hij van mij zijn super zachte, nieuwe badjas met z’n naam op het rugpand. Daarna gaan we met z’n tweetjes (of drietjes als de jongste niet kan slapen in haar eigen bedje) op bed een romantische comedy te kijken. Maar dan wel bij kaarslicht en onder het genot van een chocolaatje.

YourSurprise voor de perfecte Valentijn met pure romantiek gegarandeerd.

Altijd het juiste cadeau, ongeacht de feestbestemming

Natuurlijk is YourSurprise niet alleen een webshop voor Valentijnscadeau, maar eigenlijk voor alle feestdagen en speciale gelegenheden. Ze zijn vooral gespecialiseerd in gepersonaliseerde cadeaus van alle soorten, maten en voor alle budgetten. Een Kerstcadeau uitzoeken voor je man was nooit eenvoudiger. Gewoon Kerst selecteren als “moment” gevolgd door “cadeau’s voor hem” en shoppen maar. Bij YourSurprise is bijna alles te personaliseren! Van bierglazen tot RVS wijnkoelers, of lederen schorten en zelfs straatnaamborden. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. En de producten zijn van hoge kwaliteit, vaak duurzaam en redelijke geprijsd.

Daarom is YourSurprise een vaste “go-to” website voor alle feestdagen en speciale gelegenheden.

Lees ook:

Heb jij al nagedacht over het perfecte Valentijnscadeau dat je gaat geven?

* Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking *

Geverifieerd door ExactMetrics