Afgelopen week ben ik met Vera en Evi naar Intratuin geweest om voor de meidenkamer een grotere bloempot te kopen. Het monstera stekje is namelijk geen stekje meer maar een uit de kluitengewassen plant. Letterlijk want de wortels kwamen al uit de pot. Bij Intratuin aangekomen troffen we nog wat herfst- en Halloween sfeer aan maar het overgrote gedeelte was al in voorbereiding voor Kerstmis. Dat tripje duurde dan ook langer dan we vooraf hadden gedacht. Het wekte bij mij gelijk de vraag op wanneer we dit jaar met de voorbereidingen bij ons thuis gaan beginnen. Is dat weer half november of gaan we het zolang mogelijk uitstellen omdat we bang zijn dat Evi alles sloopt? Ook bij thuisoverleg blijkt er nog niet echt een concreet antwoord te zijn. Maar één ding weten we wel zeker! Op 1 december maken wij het eerste vakje van de Oil & Vinegar adventskalender 2022 open.

Oil & Vinegar adventskalender 2022

De Oil & Vinegar adventskalender 2022 is dé adventskalender voor iedereen die fan is van Oil & Vinegar, Kerstmis of adventskalenders. Een combinatie van die drie samen is natuurlijk helemaal briljant want de Oil & Vinegar adventskalender 2022 zit boordevol met producten uit eigen collectie. Stiekem heb ik de hele adventskalender al uitgepakt en geef ik straks de inhoud prijs. Mocht je dit niet willen zien, lees dan vooral niet verder na de kop tekst ‘sneak-preview’.

Unboxing van de Oil & Vinegar adventskalender 2022.

Waarom zou jij deze adventskalender willen?

Geniet jij ook zo van het aftellen naar Kerstmis, dan is een adventskalender een leuke dagelijkse reminder. Niet alleen tel je de dagen af naar Kerstmis maar ook wordt je dagelijks beloond met iets leuks. Wellicht ken je ze wel van vroeger met de dagelijkse chocolaatjes. De Oil & Vinegar adventskalender is net zo leuk alleen zijn de cadeautjes van een hoger niveau. Zo tref je geen chocolaatjes aan maar prachtige olijfolies, heerlijke azijnen en intense kruiden. Leuk om dagelijks te gebruiken maar wellicht nog specialer om ze te bewaren voor de Kerstmaaltijd of het gourmetten met Oud & Nieuw. Zo maak je de feestdagen pas echt speciaal!

En uiteraard is deze kalender niet alleen een geweldig geschenk voor jezelf maar ook perfect om cadeau te geven aan een ander. Add a little WOW this season!

Wees er snel bij, want ze gaan heel hard! OP=OP!

Allemaal doosjes in de Unboxing van de Oil & Vinegar adventskalender 2022.

Sneak preview (SPOILER ALERT!)

Dan komen we nu aan bij de inhoud van de Oil & Vinegar adventskalender 2022. Want wat zit erin? Ik ben zo ondeugend geweest om elk doosje uit de prachtige cadeau doos uit te pakken en op de foto vast te zetten.

Als eerste tref ik in de doos een handige overzichtskaart aan in meerdere talen. Hierop staan de producten, met ingrediëntenlijst. Een Kerstmis met een ziekenhuisbezoek na een allergie of intolerantie is dan ook uitgesloten (tenzij je zelf iets doet wat niet zo heel handig is, maar dat is dan echt geheel je eigen verantwoordelijkheid – knipoog – ).

Zodra ik de doosjes open tref ik het volgende aan:

 1. Patatas Bravas Dip – 28g
 2. Extra vierge olijfolie met citroen – 20ml
 3. Wasabi Ginger dressing – 45ml
 4. Vijgenazijn – 20ml
 5. Crema al Pistacchio – 40g
 6. Extra vierge olijfolie met chili – 20ml
 7. Mango azijn – 20ml
 8. Whiskey mosterd – 45ml
 9. Pesto alla genovese – 130g
 10. Marc de champagne azijn – 20ml
 11. Extra vierge olijfolie met basillicum – 20ml
 12. Geurkaars met olijvenbloesem – 7g
 13. Rose petals Jam – 230g
 14. Navul Dipper Toscana – 25g
 15. Marinade Sevilla – 45ml
 16. Extra vierge olijfolie met zwarte truffel – 20ml
 17. Gin azijn – 20ml
 18. Mini nougat bar Limoncello 50g
 19. Extra vierge olijfolie Toscane – 20ml
 20. Carpaccio truffel saus – 45ml
 21. Wiskey azijn – 20ml
 22. Bruschetta piccante – 25g
 23. Alioli dip – 35g
 24. Salsa Tartufata – 80g
 25. Surprise….! (en nee dit ga ik echt niet zeggen, dan is de lol eraf).
Unboxing van de Oil & Vinegar adventskalender 2022 inhoud.

Wat vinden wij ervan?

Het valt mij gelijk op dat de inhoud zeer divers is. Niet alleen in product zelf maar ook in smaken van de azijnen en olijfolies. Heerlijk om zo kennis te maken met nieuwe producten. De doosjes zelf zijn elke keer weer een waar genot om te openen. Natuurlijk is er het stukje spanning ‘wat ga ik nu weer aantreffen?’, maar ook de kleuren van het doosje alsook de sierlijke inhoud maken het geheel een waar feest.

Nadat ik de inhoud uitvoerig heb bewonderd, heb ik alle producten weer random terug gestopt in de doosjes Dat bleek nog best een uitdaging te zijn want niet alles paste meer zo mooi als ik het gekregen heb. Complimenten dan ook voor het inpakteam van de adventskalenders.

Op 1 december gaan wij als gezin dagelijks een doosje openen en met Kerstmis zelf zullen we de producten in gebruik nemen. Het meeste kijk ik uit naar de Mini nougat bar Limoncello, Extra vierge olijfolie met citroen en de Surprise! Ik weet natuurlijk al wat het is en vind het echt zo mega leuk!!!

Lees ook:

Ben jij #teamkerstmis?

* Voor het schrijven van dit artikel heb ik review product ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics