Stokke Tripp Trapp: een veelzijdige en duurzame kinderstoel.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Zwangerschap & Baby > Stokke Tripp Trapp: een veelzijdige en duurzame kinderstoel

Stokke Tripp Trapp: een veelzijdige en duurzame kinderstoel

De zoektocht naar de perfecte kinderstoel kan een uitdagende taak zijn voor ouders. Veiligheid, comfort en duurzaamheid zijn enkele van de belangrijke aspecten. In deze blog/review zullen we de Stokke Tripp Trapp kinderstoel en enkele van zijn accessoires onder de loep nemen. Deze stoel, samen met de bijpassende accessoires, belooft een veelzijdige en duurzame optie te zijn voor ouders die op zoek zijn naar een kwaliteitsvolle kinderstoel die met hun kind meegroeit.

Stokke Tripp Trapp: een veelzijdige en duurzame kinderstoel.

Stokke Tripp Trapp Stoel – Walnut Brown

De Stokke Tripp Trapp Stoel in de kleur Walnut Brown is een tijdloze klassieker. Deze stoel is ontworpen om aan te passen aan de groei van je kind, vanaf de peuterjaren tot in de volwassenheid. Gemaakt van hoogwaardig beukenhout, straalt de stoel een gevoel van stijl en kwaliteit uit. De ergonomische zitting en voetensteun zorgen voor comfort en een goede houding tijdens het eten en spelen. Met de verstelbare zit- en voetplank kan de stoel worden aangepast aan de behoeften van je kind. Bovendien is de stoel gemakkelijk schoon te maken, wat bovendien een groot pluspunt is voor drukke ouders.

Stokke Tripp Trapp Newborn Set – Grey

Voor pasgeborenen biedt Stokke de Tripp Trapp Newborn Set aan. Deze set is ontworpen om een comfortabele en veilige ligpositie te bieden voor baby’s tot zes maanden oud. Met de Newborn Set kan de Tripp Trapp Stoel worden omgetoverd tot een ergonomische wieg. Hierin kunnen baby’s rusten en spelen terwijl ze dicht bij de ouders zijn. Het zachte, gewatteerde zitje en de verstelbare rugleuning zorgen voor optimale ondersteuning en comfort.

Stokke Tripp Trapp: een veelzijdige en duurzame kinderstoel.

Stokke Tripp Trapp Baby Set – Walnut Brown

Om de stoel geschikt te maken voor baby’s, is de Stokke Tripp Trapp Baby Set een essentiële accessoire. Deze set biedt extra veiligheid en ondersteuning voor jonge kinderen die nog niet zelfstandig kunnen zitten. De Baby Set is eenvoudig te monteren op de stoel en heeft een comfortabele rugleuning en een veiligheidstuigje. Het ontwerp sluit naadloos aan op de stoel, waardoor de esthetiek behouden blijft. Met de Baby Set kunnen baby’s veilig en comfortabel deelnemen aan familiemaaltijden.

Stokke Tray – White

Voor extra gemak en functionaliteit is de Stokke Tray een handige toevoeging aan de Stoel. Deze afneembare tray biedt een oppervlak waarop kinderen kunnen eten, spelen of tekenen. Gemaakt van duurzaam kunststof, is de tray eenvoudig schoon te maken en veilig in gebruik. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat de stoel nog steeds aan tafel kan worden geschoven, waardoor kinderen kunnen deelnemen aan gezinsmaaltijden zonder concessies te doen aan de ruimte.

Stokke Tripp Trapp Storage

Om de functionaliteit van de Tripp Trapp Stoel verder uit te breiden, biedt Stokke de Tripp Trapp Storage aan. De handige opbergaccessoire kan eenvoudig aan de stoel worden bevestigd. Het biedt extra ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld speelgoed, boeken of andere benodigdheden. De Tripp Trapp Storage is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voegt een vleugje organisatie en stijl toe aan de kinderkamer.

Stokke Tripp Trapp: een veelzijdige en duurzame kinderstoel.

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel, samen met zijn bijpassende accessoires, biedt een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veelzijdige en duurzame optie. Met de mogelijkheid om mee te groeien met je kind, van baby tot volwassene, is deze stoel een investering die zichzelf vele jaren zal terugbetalen. De hoogwaardige materialen, het ergonomische ontwerp en de beschikbare accessoires maken de Tripp Trapp Stoel een waardevolle toevoeging aan elk gezin. Of het nu gaat om het stimuleren van een goede houding, het bevorderen van gezinsmaaltijden of het bieden van een comfortabele rustplek voor baby’s, de Tripp Trapp is een kinderstoel die aan alle behoeften voldoet.

Lees ook:

Welke kinderstoel hebben/hadden jullie?

Foto’s: Miranda de Jong

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

  • Wij hebben onze stokke stoel bij het grofvuil in Amsterdam gevonden… We hebben hem schoongemaakt en een nieuw kleurtje gegeven. De bijpassende baby set hebben we via Vinted kunnen kopen. Super duurzaam dus!

  • We hebben de stokke. Eerst met een babyzitje er op en nu zit hij gewoon lekker op de stoel tijdens het eten, knutselen, kleuren, noem maar op.

  • Wij hebben de stokke Tripp Trapp voor beide kindjes. Wat een plezier hebben we van deze stoel :). De babyset vonden onze kindjes niet zo fijn, maar de stoel is een hele fijne om zo aan tafel te schuiven en eten maar!

  • Wij kochten ooit een andere kinderstoel omdat we de Tripp Trapp te duur vonden. Tot ik om me heen zag dat kinderen er t/m 10 jaar er het liefst op zaten aan tafel, lekker op de juiste hoogte. Het verstelbare voetplankje helpt dan goed mee! Uiteindelijk voor alle drie de kids aangeschaft en ze zitten er nu al jaren op.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics