SmartGames biedt een uitgebreide selectie spellen die speciaal zijn ontworpen voor één speler. Deze spellen zijn niet alleen eenvoudig te leren, maar stimuleren ook het logisch denkvermogen op een boeiende manier. Wat deze spellen extra aantrekkelijk maakt, is dat ze gemakkelijk op te bergen zijn en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Bovendien zijn ze geschikt voor spelers van alle leeftijden, waardoor SmartGames een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsspeelgoed dat plezier en educatie combineert. Kortom, SmartGames zijn absoluut een must-have voor elke spelverzameling!

Bunny Boo

Bij thuiskomst staat de doos Bunny Boo op tafel. De 6 jarige meid ziet het staan en vraagt of ze ermee mag spelen. Waarom ook niet? Ze pakt de doos, maakt het open, pakt de antwoorden kaart en hoppa alles wordt gemaakt, de slimmerik. Tijd voor de moeilijkere kaarten, even voorzichtig open maken (liefst door een volwassene) en ze kan weer verder spelen.

De kaarten zijn in vier verschillende kleuren:

  • groen: starter
  • geel: junior
  • rood: expert
  • blauw: master

Bunny Boo- doel van het spel

Bij dit spel draait het allemaal om inzicht. Aan de hand van de kaartjes moet je de blokken en het konijntje op de juiste plek neerzetten. Aan de hand van de kleur-kaartjes kun je je kind op zijn of haar niveau laten spelen. Dat voorkomt de nodige stress, maar verlaagt ook het verveel gedeelte (simpel, makkie, etc.).
Ofschoon het spel gebaseerd is op kinderen in de leeftijd van 2 tot 5 jaar, kan ik me goed indenken dat ook kinderen van wat oudere leeftijd hier moeite me kunnen hebben.

Het is een leuk en uitdagend spel waarbij het kind geheel zelf de opdracht kan maken. Vals spelen zit er niet bij, want oplossingskaartjes zijn er niet. Het is echt een kwestie van zelf maken en ervaren. Mocht je kind niet geheel snappen wat de bedoeling is kun je als ouder erbij zitten en een aantal opdrachten voor doen, daarna kun je het spel samen doen en vervolgens je kind aanmoedigen om het zelf te doen.

Bunny Boo is o.a. online te koop.

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics