SmartGames Bunny Boo
Thuisleven.com > Spellen & Puzzels > SmartGames Bunny Boo – Think outside the box!

SmartGames Bunny Boo – Think outside the box!

SmartGames

  • Spellen voor één speler
  • eenvoudig te leren
  • logische denkspellen
  • eenvoudig op te bergen
  • kwaliteitsspeelgoed
  • voor alle leeftijden.

Dat is waar SmartGames voor staat. Kortom… moeten we hebben!

Bunny Boo

Bij thuiskomst staat de doos Bunny Boo op tafel. De 6 jarige meid ziet het staan en vraagt of ze ermee mag spelen. Waarom ook niet? Ze pakt de doos, maakt het open, pakt de antwoorden kaart en hoppa alles wordt gemaakt, de slimmerik. Tijd voor de moeilijkere kaarten, even voorzichtig open maken (liefst door een volwassene) en ze kan weer verder spelen.

De kaarten zijn in vier verschillende kleuren:

  • groen: starter
  • geel: junior
  • rood: expert
  • blauw: master

Bunny Boo- doel van het spel

Bij dit spel draait het allemaal om inzicht. Aan de hand van de kaartjes moet je de blokken en het konijntje op de juiste plek neerzetten. Aan de hand van de kleur-kaartjes kun je je kind op zijn of haar niveau laten spelen. Dat voorkomt de nodige stress, maar verlaagt ook het verveel gedeelte (simpel, makkie, etc.).
Ofschoon het spel gebaseerd is op kinderen in de leeftijd van 2 tot 5 jaar, kan ik me goed indenken dat ook kinderen van wat oudere leeftijd hier moeite me kunnen hebben.

Het is een leuk en uitdagend spel waarbij het kind geheel zelf de opdracht kan maken. Vals spelen zit er niet bij, want oplossingskaartjes zijn er niet. Het is echt een kwestie van zelf maken en ervaren. Mocht je kind niet geheel snappen wat de bedoeling is kun je als ouder erbij zitten en een aantal opdrachten voor doen, daarna kun je het spel samen doen en vervolgens je kind aanmoedigen om het zelf te doen.

Bunny Boo is o.a. online te koop.

Lees ook

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Geverifieerd door ExactMetrics