De scholen in het Zuiden van het land zijn weer begonnen. Gelukkig weer ritme en regelmaat voor iedereen. De meiden vonden het wel weer spannend, maar stonden breed te glimlachen toen ze hun klasgenootjes weer zagen.

Ik probeer altijd wel een beetje regelmaat aan te houden, maar dat is in de vakantie helaas niet altijd mogelijk. Daarbij zijn mijn dochters 4 weken gaan kamperen dit jaar, 2 weken met mij en 2 weken met hun vader, zie mijn artikel over de walkie talkies en daarna meteen een week kindervakantiewerk, dus ritme en regelmaat waren compleet zoek. Ze hebben natuurlijk een geweldige zomer gehad en ik ook, want zodra ik de kans maar kreeg, ging ik lekker lezen. In 2 weken tijd heb ik dan ook 3 boeken gelezen.

Het boek: De Ashford Affaire

Ik had dan ook het geluk dat ik het boek ‘de Ashford Affaire’ mocht recenseren. Wat een genot, een boek dat in de verhaallijn op en neer gaat tussen 3 generaties in 1 familie. Het gaat over een aristocratische familie uit Londen, New York en Kenia waar titel en naam in het huwelijk belangrijker zijn dan ware liefde.

De kleindochter vangt tijdens de 99e verjaardag van haar oma een signaal op van een familielid over een familiegeheim en zo begint ze een zoektocht naar het verleden van haar oma. Dit brengt haar in contact met diverse personen op diverse continenten en ook een romantisch tintje mag natuurlijk niet ontbreken in dit geweldige boek.

Mijn mening:

Ik vond het een mooie meeslepende roman, ik houd van boeken die op en neer tussen heden en verleden. Het blijft dan altijd interessant en boeiend en zo ook dit boek, ik kon het moeilijk wegleggen en heb er enorm van genoten.

Informatie

De Ashford Affaire
Auteur: Lauren Willig
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V.
ISBN: 9789045219356
Uitvoering: Paperback 446 blz.

Lees ook:

Wie leest er ook altijd zo graag op vakantie?

Geverifieerd door ExactMetrics